میخوام حذف کاربری بشم ... لطفا اگه میتونید نی نی یار هارو تگ کنید .. مرسی 🙏🌷
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شعور و شخصیت مهم ترین آپشن برای یک انسانه زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
سلام میخاستم بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه خلاصه خاک خورده ای سایتم ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه لطفا وقتی تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂 ولی اون ۱۰درصد باقی مونده خیلی خانوم های گلی هستن امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂 (البته محاله این اتفاق پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون