2777
2789
اره خیلی.... خیلی از افراد مسن هم بودن....حتی یکی بود همو پرفیوژن میشد چون کرونا سیستم کلیه کبد قلب ...

ببخشید ی سوال داشتم یکی از اشناهامون الان ۹ روز اینتوپه شده جوان ۳۳ ساله هس با درگیری ۸۸ درصد ریه اکسیژن خونش الان رو ۹۰ متغییره ولی خیلی ورم اورده  یعنی خدای نکرده احتمال داره برنگرده😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی.... خیلی از افراد مسن هم بودن....حتی یکی بود همو پرفیوژن میشد چون کرونا سیستم کلیه کبد قلب ...

سلام عزیزم

ما یه جوون ۴۵ ساله داریم اینتوبه و سدیت شده. چه کارا می‌شه براش کرد؟ غذا ببریم براش؟ 

بعد هروقت صداهای اطرافیان رو می‌شنوه استرس می‌گیره ضربان قلبش و اکسیژنش بالا پایین می‌شه. اشکال نداره براش از این اسفنجای صداگیر بگیریم بذاریم توی گوشش که توی سکوت و آرامش باشه؟

برای حسرت یه زندگی معمولی...
سلام عزیزم ما یه جوون ۴۵ ساله داریم اینتوبه و سدیت شده. چه کارا می‌شه براش کرد؟ غذا ببریم براش؟&nbs ...

اگه پزشک منعی برای تغذیه نداره میشه از طریق ان جی تیوب یا همون لوله بینی معده غذای صاف شده و مقوی بدید .... با هماهنگی بخش میتونید هدفن تهیه کنید و آهنگ های مورد علاقه ش براش بذارید حتی توصییه هم میشه و بستگی داره چ مقدار سدیت میگره دریپ یا نه 

ببخشید کار خاصی هم براش کردین؟ بیمار ما هم اینتوبه شده😔

فقط،فقط دعاهای مردم و معجزه خدااا باعث شد ب زندگی برگرده چون داروها  و آمپول ها هیچ کردم اثر نمیکرد و اکسیژن زیر پوستش میرف امیدتون ب خدا باشه وبراش خیلی نذر کنید گوسفند عقیقه کنید 

اگه پزشک منعی برای تغذیه نداره میشه از طریق ان جی تیوب یا همون لوله بینی معده غذای صاف شده و مقوی بد ...

سلام عزیزم خوبی؟من پدرشوهرم ۲ روزه ک اینتوبه شده...خیلی سطح هوشیاریش زیاده..الان ۶۷ روزه درگیره بیماریه کروناست...کلا دکترا قطع امید کردن...ولی الان حتی سطح هوشیاریش بالاست و با حرکاتش میگه بریم خونه...اخه یه دختره ۶ ساله داره و خیلی بهم وابسته هستن... با فشاره ۷۵ درصد دستگاه اکسیژنش ۸۵ هست و فشار خونشم روی ۹ هست...یکی از ریه هاشم از دست داده و فیبروز شده کلا..توی سی سی یو هست همسره من پیششه و هنوز براش عصاره ی گوشتو و...میبریممم...بنظرت امیدی هست ب خوب شدنش؟

سلام ببخشید یه سوال داشتم 

مریضمون الان دوهفته هست به دستگاه ونتیلاتور وصل هست سه روزه میخواستن عمل تراک انجام بدن ولی دکتر بیهوشی اجازه ندادن کرونا هم نداره ریه شون قبلا آسم داشتن واینکه مسمومیت دارویی گرفتن

الان هوشیاره هوشیارن هیچ مشکلی ندارن فقط ریه شون بدون دستگاه جواب نمیده بنظرتون خوب میشن؟؟