2777
2789

خب اقا داستان ازین قراره که ایده رمانو خودتون میدید و ما اونو به یک داستان و رمان تبدیلش میکنیم میزاریم اینجا تا شما همونو بخونید..اگه هم خواستید منتشر بشه به اسم خودتون منتشرش میکنیم..

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣

نینی سایت پر از رمانه چ ذهن خلاقی داری ایول

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایده بدم؟؟

اره گلم..

اگه دوست نداری فعلا از ایدت کسی اصکی نره بیا خصوصی اگه نه همینجا بگو

می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
منم بازی

بازی که نمیکنیم..اما اگه ایده می خوای بدید در خدمتم عشقولی

نینی سایت پر از رمانه چ ذهن خلاقی داری ایول

من زیاد تو این تاپیکا نیستم ی چندتاشو بگو ایده بگیریم برا نوشتن  

اره گلم.. اگه دوست نداری فعلا از ایدت کسی اصکی نره بیا خصوصی اگه نه همینجا بگو

یه دختر که شش سال عاشق یه پسره اما پسره محل نمیده و دختر یه چیزی شبیه عقده ای ها میشه با چندین نفر دوست میشه پسرها و ترکشون میکنه که انتقام بگیره و در اخر بازی روزگار بلاهای زیادی سرش میاره 

(زندگی خودمه )

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
چ سودی برا شما داره؟!!

سود که والا زیاد داره هم برا من هم برای اون فردی که میادو ایده میده...هم ذهنمون باز میشه هم یک کاری هستش که سرگرم کنندس..هم به در جامع کمک میکنه که اخلاقش تغیر کنه و دایم دنبال یچی باشه برا نوشتن..خلاصه خوبع..و منم از ایده می خوام استفاده کنم در واقع

یه دختر که شش سال عاشق یه پسره اما پسره محل نمیده و دختر یه چیزی شبیه عقده ای ها میشه با چندین نفر د ...

جدی؟ 

بهاربود وتوبودی و امید بود وعشق  بهاررفتو و تو رفتی وامید رفت. من ماندمو و عشق.... 
من زیاد تو این تاپیکا نیستم ی چندتاشو بگو ایده بگیریم برا نوشتن    

ترکیده الان نیست وگرنه زیاد بود میترکونه نینی یار 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
ترکیده الان نیست وگرنه زیاد بود میترکونه نینی یار 

خب اگه سم باشه حتما تو گوگل هس..اسمشونو بگو سرچ کنم