خب اقا داستان ازین قراره که ایده رمانو خودتون میدید و ما اونو به یک داستان و رمان تبدیلش میکنیم میزاریم اینجا تا شما همونو بخونید..اگه هم خواستید منتشر بشه به اسم خودتون منتشرش میکنیم..
می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣
اره گلم.. اگه دوست نداری فعلا از ایدت کسی اصکی نره بیا خصوصی اگه نه همینجا بگو
یه دختر که شش سال عاشق یه پسره اما پسره محل نمیده و دختر یه چیزی شبیه عقده ای ها میشه با چندین نفر دوست میشه پسرها و ترکشون میکنه که انتقام بگیره و در اخر بازی روزگار بلاهای زیادی سرش میاره
(زندگی خودمه )
زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
سود که والا زیاد داره هم برا من هم برای اون فردی که میادو ایده میده...هم ذهنمون باز میشه هم یک کاری هستش که سرگرم کنندس..هم به در جامع کمک میکنه که اخلاقش تغیر کنه و دایم دنبال یچی باشه برا نوشتن..خلاصه خوبع..و منم از ایده می خوام استفاده کنم در واقع
می خوام بهتون انرژی مثبت بدم🙂✨چشماتونو ببندید و ب چیزای خوب فکر کنید تا انرژی مثبت بدم🙃😍..............واقعا چشاتو بستی؟؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی من میتونم بهت انرژی مثبت بدم؟😐حالا چشاتو بستی فکر کردی میتونم بهت انرژی مثبت بدم میشه بگی چی زدی که داشتی رویا میدیدی؟؟🙂😂🚶(حالا بخاطر ناراحت نشدنت بهت انرژی مثبت میدم)انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت انرژی مثبت😂💔بیا دادم استفاده کن🤭🤣