2777
2789

سلام به همگی

من چند وقته از لحاظ کاری با یک آقایی آشنا شدم که هر وقت می بینمش خیلی با من جنتلمن رفتار می کنه، خیلی احترام میذاره، منو تا جای آسانسور همراهی می کنه، با اینکه ایشون مدیر هستن و خیلی هم مغروره و در ارتباط با هیچ کس تا جلو در نمیره، مگه اینکه طرف رییس و روسا باشه. 

تازه هم فهمیدم که در مورد من و اینکه چقدر دختر خوبی هستم با مدیر ارشد اونجا صحبت کرده و مدیرش می گفت که همیشه ذکر خیرتون هست. 

به نظرتون این آقا من رو برای ازدواج می خواد؟ منم خیلی از رفتار و شخصیتش خوشم اومده. ولی هیچی غیر از اینا که گفتم بروز نمیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا رفتارت و تغییر نده داره میسنجه شمارو

اگه بفهمه که متوجه توجه و علاقه اش شدید و مایل هم هستید امکانش هست که یهو تغییر موضع بده

تو غرفه باسلامم،کد تخفیف ارسال رایگان گذاشتم8zxbhtkqe6

فرضو بذار بر اینکه همچین چیزی نیس بیخیال باش

اینحوری بهتره به نظرم بعدم اگه چیزی بود پا پیش میذاره اینجوری فکر و خیالم‌نمیکنی

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

منم با همسرم همکار بودم ، جوری که با من رفتار میکرد خیلی فرق میکرد تا با خانم های دیگه ی شرکت ، در نهایت هم بعده 6 ماه اولین پیام غیر کاریشو بهم داد و ... الانم خوشبخت و خوشحال داریم باهم زندگی میکنیم  

اصلا رفتارت و تغییر نده داره میسنجه شمارو اگه بفهمه که متوجه توجه و علاقه اش شدید و مایل هم هستید ا ...

آره باید مواظب باشم. البته من خیلی صادقانه رفتار می کنم فکر کنم متوجه میشه که ازش خوشم اومده