nazitala مدیر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 116 عنوان نت ریختن بدون اجازه | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 34 پست سلام به نظرتون اگه یه دختر نوجوان بدون اجازه ی مامانش با کارت مامانش اینترنت بریزه بعدش هم بگه بعدا ب مامانم میگم گناه محسوب میشه؟ حرومه؟ 1400/05/06 | 10:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazitala مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 116 چند سالته استارتر ؟ خب کارهای اینترنتی .. کار در خانه .. کار های پاره وقت ... ادمین کانال ها یا ... من ۲۹سالمه خودم کار میکنمدختر داداشم این مشکل براش پیش اومده الان اومده پیش من
_joker_ عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1353 من ۲۹سالمه خودم کار میکنم دختر داداشم این مشکل براش پیش اومده الان اومده پیش من دیگه خدایی وظیفه خواهر و شوهرخواهرته که براش این هزینه هارو انجام بدن .. چون احتمالا نوجونه ممکنه بخواد با دوست شدن با پسر ها این هزینه هاشو تامین کنه ...
nazitala مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 116 دیگه خدایی وظیفه خواهر و شوهرخواهرته که براش این هزینه هارو انجام بدن .. چون احتمالا نوجونه ممکنه بخ ... صد در صدمن ک میگم اینقد به این بچه ها سخت نگیرید گوش نمیدن میگن میخوایم خوب تربیتش کنیممیگم اخه هر چقد اینجوری کنی بچه بدتر میشه
_joker_ عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 1353 صد در صد من ک میگم اینقد به این بچه ها سخت نگیرید گوش نمیدن میگن میخوایم خوب تربیتش کنیم میگم اخه ... مخصوصا دختر 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ وقتی خوب بهش محبت نکنن .. وقتی محبت الکی و دروغی پسر هارو ببینه تا یه جایی خودشو حفظ میکنه .. پسرای خیابونی منظورمه
nazitala مدیر استارتر عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 116 مخصوصا دختر 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ وقتی خوب بهش محبت نکنن .. وقتی محبت الکی و دروغی پسر هارو ببین ... دقیقا👌