2777
2789
عنوان

راکوتان

451 بازدید | 36 پست

خانما کسی تا حالا از راکوتان استفاده کرده؟ من ۳ ماه خوردم پشت هم جوشام رفت ولی همه ی جاهاشون مونده الان واقن نمیدونم باید چ گوهی بخورم یه دوره دیگه بگیرم؟ اخه میگن باید ۵ ماه پشت هم بخودید تا جواب بگیرید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر باید حتما تجویز کنه اجازه قطعش و میزان مصرفشو حتمااا باید دکترت بگه

//////: 

حالا من پیش دکتر نزفدم چی کنم؟برم این سری؟یا دیگه ولش کنم همون یا ماه دیگم بخرم بخورم!

منم مشکل جوش دارم😣😣😣لعنتیای خاک برسر

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
من نفهمیدم چی شد گلم ولی من خوردم ،مشکلت چیه

من جوش زیاد داشتم تصمیم گرفتم راکوتان بخورم ۳ ماه پشت هم سه تا بسته خوردم بعدش قطعشش کردم جوشام کامل رفته بود ...

الان دوماه میگذرهینی اگ بخوام دوباره راکوتان بخورم دوما درواقع بینش وقفه افتاده

الان جای جوشام مونده/: 

حالا میگم اگه یه دوره دیگه بخورم جای جوشامو میبره یا ن؟؟

//////:  حالا من پیش دکتر نزفدم چی کنم؟برم این سری؟یا دیگه ولش کنم همون یا ماه دیگم بخرم بخورم ...

ببین این که میگم خیلی جدی میگم اصلا سرسری نگیر

حتما برو دکتر و بگو مصرف میکردی

نباید بدون تجویز و سرخود میخوردی دارویی نیست که بشه همینجوری مصرفش کرد، به کبد آسیب میزنه عزیزم

اینو هم میدونی که حداقل تا شش ماه بعد از قطعش نباید باردار بشی؟

یادت نره ها،،، حتما برو

🌷
منم مشکل جوش دارم😣😣😣لعنتیای خاک برسر

پن راکوتان خوردم همه چوشام رفد انگار معجزه شد 

ولی خیلی عوارض داره دگ 

بنظرم از یه چیزه دگ استفاده کن وایسا تا عکس بفرستم

من جوش زیاد داشتم تصمیم گرفتم راکوتان بخورم ۳ ماه پشت هم سه تا بسته خوردم بعدش قطعشش کردم جوشام کامل ...

نه گلم راکوتان جای جوش رو نمیبره اصلا فقط جوش رو می‌بره ،دوره ش هم شش ماهه س و حتما باید زیر نظر دکتر باشه ،برای جاش میتونی اگر اراده محکم داری از ماسک های خونگی استفاده کنی یا از روشهای پزشکی ،البته به مرور هم جاهاش بهتر میشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
پن راکوتان خوردم همه چوشام رفد انگار معجزه شد  ولی خیلی عوارض داره دگ  بنظرم از یه چیزه ...

منم خیلی دلم میخواد ک بخورمو راحت شم ولی میخوام برم دکتر که مشکلی نیس واسم تجویز کنه واسه۲۰ وقت دارم دیگ خسته شدم از دستشون هرروز ک بیدار میشم جوشای جدید زدم

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم