2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محاسبه حضوری با مدیر رو رفتم . ببین کار سختیه ها

تازگیا رفتی؟ منظورم اینه ک تو کرونا یا قبل کرونا؟ 

میدونم کار سختیه ولی باید از یه جایی شروع کرد. از چه نظر سخته ب نظر شما؟ من تا ب  حال تجربه اش نکردم.

خیلی سوال پیچ میکنن؟ یا در حد نرمال میپرسن؟ مثلا بیشتر از 10 تا؟ یه مرحله مصاحبه اس؟

من فقط یه مرحله رفتم

بستگی به مدیرش داره

چون شنیدم جوّش خوب نیست و حقوقش کمه دیگه نرفتم

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
تازگیا رفتی؟ منظورم اینه ک تو کرونا یا قبل کرونا؟  میدونم کار سختیه ولی باید از یه جایی شروع ک ...

من سال 98 اوایل کرونا رفتم . سختیش اینکه 1 روز تعطیلی داری در هفته و اونم دوره ای هستش . ممکنه شنبه باشه ممکنه سه شنبه مثلا. عید و تعطیلی رسمس نداری و شیفتی هستید . شیفت صبح و عصر دارن که ممکنه تا 11 شب بمونی محل کار. خود کارشم مسئولیت داره . جواب اشتباه داده  نشه .کاربر ناراضی نباشه . ............

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
کال سنتر کلا کار سختیه نرو با کار معدن برابری میکنه  من تو همراه اول بودم خیلی سخته ۳سال پدرم ...

از چه لحاظ سخته؟ میشه بگی حدودا چه سوالایی میپرسن؟کلا از همراه اول راضی بودی حقوقش بیشتر از بقیه ی شرکتاس؟ کال سنتر یا crm؟

هدست باید بذاری تو گوشت حداقل ۸ ساعت تلفن جواب بدی پشت هم

ما روزی۲۵۰ تا تماس جواب میدادیم

حقوقش وزارت کار بود

تماسهارم گوش میدادن ایرادهای الکی میگرفتن از حقوقمون کم میکردن

از چه لحاظ سخته؟ میشه بگی حدودا چه سوالایی میپرسن؟کلا از همراه اول راضی بودی حقوقش بیشتر از بقیه ی ش ...

کارش به شدت خسته کننده و فرسایشی هست مشتری ها بی منطقه و حرف گوش نکنن رو مخ میرن اعصاب خورد میکنند فحاشی میکنند..بعد یه مدت تحمل دیگه نداری