2777
2789
عنوان

بی توجهی همسر

979 بازدید | 42 پست

سلام بخدا خسته شدم توروخدا راهنماییم کنید چیکارکنم دوساله عروسی کردیم خیلی عاشق همیم الان ۴ ماهه زایمان کردم همسرم خیلی عوض شده دیگه مثل قبل نیس حتی یه بوسم به زور میکنهبچه روهم خیلییی دوس داره فقط ازاندامم بدگویی میکنه و بهم توجه نمیکنه اصلا

عزیزم اول باید صبر میکردی جایگاه و لذت های دو نفرتونو پیدا میکردید و لذت میبردید از زندگی. حالا که زود زایمان کردی ۴ ماه گذشته کاری به همسرت ندارم اما خودت به اندامت برس.زیاد شیر بده و ورزش کن غذاتم کم کن تا وزنت بیاد پایین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنها نیستی شوهر منم بچه ام ۳ سالشه هی میگه چاق شدی این چه بدنیه 

اول ها مرد به سمت بچه میدن کم کم به تو هم محبت میکنه نگران نباش 

از سال ۹۶ عضو نی‌نی سایتم بنا به دلایلی با یه اکانت دیگه اومدم 😋😀
خب یکم به خودت برس یکم وقت بذارید با هم تنها باشید بالاخره بچه یه ساعتایی خوابه دیگه قدم نو رسیده ...

اره بابا طفلی پسرم خیلی ارومه ماشالله هردو خجالتی هستیم اصلا نمیتونم حرف دلمو بهش بزنم خجالت میکشم..ممنونم

میتونی از گن شروع کنی

از غذاهای کم کالری و سالم

از میوه ها 

از خوردم قهوه سبز 

یکم ک لاغر بشی انگیزه رقص و ورزشم میاد 

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده 
میتونی از گن شروع کنی از غذاهای کم کالری و سالم از میوه ها  از خوردم قهوه سبز  یکم ک ل ...

۹۰ کیلوام خیلی بهم ریختم قبل خیلی اندامم خوب ولی چاق بودم الان شکمم افتضاس

اره بابا طفلی پسرم خیلی ارومه ماشالله هردو خجالتی هستیم اصلا نمیتونم حرف دلمو بهش بزنم خجالت میکشم.. ...

چرا خجالتی هستی خب،همسرته ها،خجالت چی ،مگه ابراز علاقه خجالت داره،کم کم عادت میکنی

عزیزم خب براش توضیح بده. خیلی از خانما بعد زایمان اینزور میشن و کم کم برمیگرده زمان میبره

من دوتا از نزدیکانم‌ک از نظدم اندامای فوق العاده ای داشتن بعد زایمان کلی چاق شدن

ولی خب کم کم دارن بهتر میشن

چرا خجالتی هستی خب،همسرته ها،خجالت چی ،مگه ابراز علاقه خجالت داره،کم کم عادت میکنی

ابراز علاقه خیلی میکنم ولی میبینم اون جواب نمیده فک میکنم خودمو دارم کوچیک میکنم براهمین منم نمیکنم