2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از معمولی هم افتضاح تره به نظرم گفتم شاید خود استارت باشه ناراحت بشه نگفتم دلیل افتضاحیشم لباش و نا ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دختری در من ساز امیدواری میزند😌🍃🌸خدایاحال دل هممون توی هرلحظه خوب باشه 
شما ریپلای کردید منم جوابتون رو دادم وقتی میگن نظرتون رو درباره چهرم بگید منم نظرم رو میگم این شما ...

دوست عزیز بهتره همون کتابایی که مد نظرتون هست رو خودتون بخونید بلکه رو ادبیاتتون هم تاثیر گذار باشه🙏🏻 

واقعا ارزش زمان گذاشتن برای تایپ کردن رو ندارید

اینو تاپیک های شما کاملا اثبات میکنه که چقدر برای وقتتون ارزش قائلید..شوربختانه وقتتون صرف زدن حتی یک تاپیک پرمحتوا نشده.به امید اصلاح و پرورش و بلوغ فکریتون💙

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
از معمولی هم افتضاح تره به نظرم گفتم شاید خود استارت باشه ناراحت بشه نگفتم دلیل افتضاحیشم لباش و نا ...

درست نیست ک انقد راحت بیان کنی همیشه باید ی حدی باشه . درضمن چهره استارتر ب هیچ وجه مشکلی نداره 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
اینو تاپیک های شما کاملا اثبات میکنه که چقدر برای وقتتون ارزش قائلید..شوربختانه وقتتون صرف زدن حتی ی ...

شما اهداف پشت تاپیک های من رو نمیدونید

به امید کم شدن پیگیریتون

انشاءالله تمامی آدم های فضول روی زمین اصلاح و هدایت بشن

درست نیست ک انقد راحت بیان کنی همیشه باید ی حدی باشه . درضمن چهره استارتر ب هیچ وجه مشکلی نداره  ...

استاره نظر خواست و منم نظرم رو گفتم

درست نیست اینقدر به فکر نظرات شخصی دیگران باشید