من زنی بودم براش؟ سال ۹۷ عقد کردیم کلا ۳۰ میلیون پول داشت اون ۳۰ تومن رو بابام گرفت ازش ۲۰۰ میلیونم بابام گذاشت ی خونه خریدیم نصف ب نام من نصف شوهرم ی ماشینم بابام برام خریده بود اونم دادیم دستش تو کل نامزدی ۴ تا النکو خرید برام ۲ تا انگشتر ی گردنبند ی سرویس هرروز گفتیم عروسی بگیریم انقد لفتش داد تا کرونا اومد ب هوای کرونا دیگ برام عروسی نگرفت فقط رفتم ارایشگاه و اتلیه بابام جهاز کامل داد بهم شوهرم پول نداشت ۵ تا تیکشو بخره النگو ها و گردنبندم رو فروختم یخچال و فرش و تلوزیون و لباسشویی خرید اومدیم خونمون پول نداشت دستشویی رو تعمیر کنه تبلتم رو فروختم کرد اومدیم خونمون ۱ هفته نشده بود منو گذاشت خونه با دوستاش بود ساعت ۱ اومد دعوامون شد منو زد فرداش رفتم خونه بابام بابام زنگ زد گفت اگ میخوای رفیق بازی کنه همینجا تمومس کنم ب بچم ی بار دیگ دست بزنی دستت رو شکستم
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
قضاوت که نمیشه کرد فقط میشه نتیجه گرفت به کسی باید محبت کرد کمک کرد و ارزش داد که لیاقتش رو داشته باشه یا شرایط بک دادن و رفتار درست رو داشته باشه و اینو حتما باید همون اوایل فهمید
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
بعد اون جریان قول داد رفیق بازی هاشو کنار بزاره و من برگشتم ۴ ماه بعد ناخواسته باردار شدم ۵ ماهه ک باردار بودم دعامون شد رفتم حموم نشستم از اونطرف زد شیشه در حموم شکست ریخت رو من کل دست و پام خونی شد تو ۹ ماه حاملگیم یکبار باهم دکتر نیومد یکبار سونو نیومد همه جا تک بودم با شکم ۹ ماهه همیشه تنها بودم
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
میگف من پسر میخوام خدا خواست بچمم پسر شد یکبار سونو لخر منو برد گفت اشتباه کردم زن گرفتم اشتباه کردم بچه دار شدم عید رفتیم روستا خونه مادرش اینا من درد داشتم جلو جاریام گفت میمیره ام همینجا بمیره
با شوهر خالم شزیک بود نمایشگاه زده بودن سوهر خالم خواست از کترش در بیاد سرویسمو فروختم دادم پول اونو بده
تو این چند سال ی بار ۳ روزه کلا منو برد مسافرت هنیه خواهرام خرید میکردن من نگاه میکردم همیشه اونا میگشتن من عین جغد تک و تنها تو خونه تا ۱۱ شب همیشه اونا مسافرت حاهای خوب اینم متو میبره خونه مادر ته ته زنجان تو ی ده ک ن اب هس ن برق