امشب جاری بیشعورم سرزده اومدن خونمون یعنی آبروم رفت
تقریبا یک هفتس با شوهرم قهرم بخاطر اون اصلا ب خونه نرسیدم یعنی خونمون داغون بوداااا آبروم رفت خیلی اعصابم خورده در حیاطم باز بوده سرشونو انداختن پایین اومدن دم در واحدمون یعنی درو ک باز کردم دیدم اونان نزدیک بود بزنم زیر گریه وای خدا ببینم چقد پشتم حرف بزنه😢😢😢
👌👌👌👌 دقیقا حالا مثلا نمیشه یه نیم ساعت قبل زنگ بزنه بگه دارم میام؟ حداقلش اینه
بخدا خیلی بده من خیلی کشیدم..فامیلا ما اکثرن سرزده ان😐🤦🏻♀️..بعد انقدر براشون جا افتاده ک زنگ زدن زو یه جور غریبه بودن محسوب میکنن..میدونی..انگار یه چیز بدیه😐😐
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بخدا خیلی بده من خیلی کشیدم..فامیلا ما اکثرن سرزده ان😐🤦🏻♀️..بعد انقدر براشون جا افتاده ک زنگ زدن ...
فامیلای ما هم اکثرا بی خبر میومدن اما من خودم چندین بار گفتم قبلش زنگ بزنید شاید خونه منفجره اصلا شاید نیستم چرا اینطوری میکنید،دیگه سر زده نمیان اما این در و همسایه همچنان سرزده وارد خونه میشن🤕
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️