2777
2789
عنوان

توروخدا سرزده جایی نرید😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 114 پست
من که تو این یکسال و نیم کسی و راه ندادم خونه ام بخاطر کرونا حالا سرزده یا سرنزده    

خوب میاد دم در یا در بازه میاد داخل چکار میشه کرد؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

👌👌👌👌 دقیقا  حالا مثلا نمیشه یه نیم ساعت قبل زنگ بزنه بگه دارم میام؟ حداقلش اینه

بخدا خیلی بده من خیلی کشیدم..فامیلا ما اکثرن سرزده ان😐🤦🏻‍♀️..بعد انقدر براشون جا افتاده ک زنگ زدن زو یه جور غریبه بودن محسوب میکنن..میدونی..انگار یه چیز بدیه😐😐

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا خب اومد یه سر بزنه بیچاره  کار بی تربیتانه ای هم نیست اونقدرا

چرا هست نباید بی خبر رفت خونه کسی تازه در باز بوده اینام بی اجازه رفتن تو خیلی کار زشتیه شاید طرف تو موقعیت خوبی نباشه

بخدا خیلی بده من خیلی کشیدم..فامیلا ما اکثرن سرزده ان😐🤦🏻‍♀️..بعد انقدر براشون جا افتاده ک زنگ زدن ...

همشون نه ها...بعضیاشون خیلی دیه بی فرهنگ تشریف دارن

وزن اولیه : ۶۴۷۰۰ وزن فعلی :۶۴۷۰۰ وزن هدف:۵۴😍..
چرا هست نباید بی خبر رفت خونه کسی تازه در باز بوده اینام بی اجازه رفتن تو خیلی کار زشتیه شاید طرف تو ...

واقعا هم تو موقعیت خوبی نبودم کاش حداقل ده دقیقه قبلش خبر میدادن

بخدا خیلی بده من خیلی کشیدم..فامیلا ما اکثرن سرزده ان😐🤦🏻‍♀️..بعد انقدر براشون جا افتاده ک زنگ زدن ...

فامیلای ما هم اکثرا بی خبر میومدن اما من خودم چندین بار گفتم قبلش زنگ بزنید شاید خونه منفجره اصلا شاید نیستم چرا اینطوری میکنید،دیگه سر زده نمیان اما این در و همسایه همچنان سرزده وارد خونه میشن🤕

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

چرا هست نباید بی خبر رفت خونه کسی تازه در باز بوده اینام بی اجازه رفتن تو خیلی کار زشتیه شاید طرف تو ...

مثل امروز صبح که خانومه اومد تو خونه من از حموم اومده بودم بیرون😑

میگه بیا بابا من که مرد نیستم😒

گفتم شما برید تو اتاق من میام 

فامیلای ما هم اکثرا بی خبر میومدن اما من خودم چندین بار گفتم قبلش زنگ بزنید شاید خونه منفجره اصلا شا ...

همسایه مام یبار خونه هنوز جارو نکرده بودم من عصرا تمیزی میکنم صبح میخابم فقط میرسم غذا درس کنم وای خونه نامرتب اومد نشست چقد خجالت کشیدم اینا فکر میکنن همیشه ایجوریم🤕😀

منتظر روزای بهترم ✌
حواستون باشه که در باز نمونه خب :))

درمون از داخل قفل نمیشه مگه اینکه در پایینو ببندم اونم طبقه ی اوله باید برم اون درو قفل کنم نمیشه دیگه