2777
2789
عنوان

توروخدا سرزده جایی نرید😢😢😢

2402 بازدید | 114 پست

امشب جاری بیشعورم سرزده اومدن خونمون یعنی آبروم رفت

تقریبا یک هفتس با شوهرم قهرم بخاطر اون اصلا ب خونه نرسیدم یعنی خونمون داغون بوداااا آبروم رفت خیلی اعصابم خورده در حیاطم باز بوده سرشونو انداختن پایین اومدن دم در واحدمون یعنی درو ک باز کردم دیدم اونان نزدیک بود بزنم زیر گریه وای خدا ببینم چقد پشتم حرف بزنه😢😢😢

وا خب اومد یه سر بزنه بیچاره 

کار بی تربیتانه ای هم نیست اونقدرا

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره منم دو روزه از خونه مامانم برگشته بودم اونجا کلی کار کرده بودم خستگی تنم هنوز در نرفته بود خونه زندگی خودم بهم ریخته و داغون بود صبح کله ی سحر پرستار دخترم اومد خونه امون😑

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بی تربیتانه نیس..بی فرهنگانس..به نظرم عذاب رو به همراه داره

👌👌👌👌

دقیقا 

حالا مثلا نمیشه یه نیم ساعت قبل زنگ بزنه بگه دارم میام؟ حداقلش اینه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

کاری ب اومدنش ندارم اما خب حداقل ی زنگ بهم میزد آبروم رفت پیششون

مگه فهمید دعوا کردید؟

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂