سلام دوستان عکس بیبی چک سمت راستی برای روز یکشنبه است و با نور و افکت هالش دیده شد و دقیقا روز موعد پریودیم بیبی زدم و رفتم ازمایش گفت بتات کمه ۴۸ ساعت دیگه بیا مجدد آز بده امروز سه شنبه مجدد بیبی زدم و عکس سمت چپ مال امروزه و بدون نور و افکت تو عکس هاله قابل دیدنه یعنی بتا بالاتر رفته که هاله پر رنگ تر شده؟ پس امید وار باشم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام استاتر جان میدونم چند ماه از این تاپیک گذشته ولی من شرایط تو رو پیدا گردم روز یازدهم انتقال جنین رفتم ازمایش بتا ۱۵ بود کلا ناامید شدم دوباره یه هفته دیگه باید برم ازمایش میشه بگه مال شما بتات چی شد رفت بالا
سلام عزیزم من باردار بودم و الان ۳۳ هفته تموم شدم وارد ۳۴ هقته شدم
چقدر خوب ،مبارکتون باشه ،من روز دهم انتقال رفتم ازمایش بتا ۱۵ بود دکتر گفت زود ازمایش دادی فردا دوباره ازمایش دارم ولی دیگه بی بی چکام مثل قبل خط واضح نمیدازه معلومه بتا نرفته بالا خیلی نا امیدم