2777
2789
عنوان

تا حالا شده واسه خودتون آرزوی مرگ کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 20 پست

خیلی زیاد چون معتقدم بدترین ادمم باشم قطعا خدا بسیار مهربونتر از ادما هست و اونجا فقط خودمم و خدا

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
مثلا چی؟

مثلا پدر و مادرت که نباشی ناراحتن 

همین آسمون

همین پرنده‌ها

هر وقت حال دلت خوش نبود یه چیزی نذر حیوونها کن

جواب میگیری سریع

بخصوص الان که گرمه و آب ندارن آب بزار براشون 

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا پدر و مادرت که نباشی ناراحتن  همین آسمون همین پرنده‌ها هر وقت حال دلت خوش نبود یه چیزی ...

دارم می بینم چقدر واسشون مهمم😂

با این موافقم

از این کاررا زیاد می کنم حس خوبیه

دارم می بینم چقدر واسشون مهمم😂 با این موافقم از این کاررا زیاد می کنم حس خوبیه

اره 

حس مفید بودن داره

زندگی دادن

همه ما به یه دلیلی زنده‌ایم

هر کدوم قهرمان قصه یه نفریم

صحبت از پژمردن یک برگنیست...گفت و گو از مرگ انسانیت است....

ما ادما به امید زنده ایم:)

پیش میاد گریه کنیم ،غصه بخوریم،زار بزنیم

غبطه زندگی کسی رو بخوریم

این ویژگی ها واس همه ما پیش اومده هرکس هم بگه نه،دروغ محض گفته

ولی همه چیز بستگی به خودمون داره که چیکار کنیم که اوضاعمون ازاینی که هست بدتر نشه

اول از خانواده ات بپرس ببین چرا مخالف کار تو ان

ببین میتونی یه کاری پیدا کنی ،بعد به خانواده ات نشون بدی محیط رو ببینن،با کار فرمات اشنابشن تاخیالشون راحت بشه....

اگه فک میکنی قانع نمیشن،یکی رو واسطه کن باهاشون حرف بزنه(یکی که خانواده ات روی حرفش حساب باز میکنند)

گرنگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🙏