2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر رفتم تو همین هفته دو بار رفتم می گه صبر کن خودش می یفته شیاف هم استفاده کرده بودم 

حالا عجله نکن

بالاخره دکتربهتر میدونه

پوچ هم نمیمونه بالاخره میاد پایین

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

عزیزم به خاطر مشکل منو همسرم میخاستم چهارسال پیش جدا بشم ولی طلاق نمیداد بعد جلو گیریم نمیذاست بکنم پول دستم نمیداد و ... بعد دوباره باردارشدم تو همون ده روز اول فهمیدم تو بگو کدفت من خوردم سقط نشد تا سه ماهگی خودمو کشتم نشد اخرشم بی خیال شدم بچم به دنیا اومد باز یه سال بعدش دوباره میخاست به زندگی پایبندم کنه منم کسیو نداشتم پشتم باسه بهداشتم ک کمکم نمیکرد میگفتن ما نمیتونیم برای جلو گیری کمکتون کنیم باز خواستم اخری رو سقط کنم باز نسد الان سه تا بچه دارم پدرم در اومد تو زندگی دلی نذاستم اب تو دلشون تکون بخوره.الان بابا ندارن زندگیم خیلی سخته ولی چیکار کنم باز میگم خوبه