2777
2789

سلام دوستای عزیزم

دخترم با وزن 3400 دنیا اومد،شیر خودمو اصلا نخورد هر کاری کردیم سینه مو نگرفت، 6 روز تو بیمارستان بخاطر زردیش بستری بود، هرکاریم پرستارا کردن سینه نگرفت که نگرفت و شیرخشکی شد. 

شیر نان رو امتحان کردم وزن نگرفت،نه که نگیره اصلا نمی خوره که وزن بگیره، عوض کردم با آپتامیل باز نخورد، عوص کردم بیومیل پلاس باز نخورد، بردم دکتر آزمایش نوشت گفت آلرژی به پروتئین گاوی داره، براش نان اچ آ نوشت، اینم نمی خوره، 

دیگه به زور قطره چکون و نئوزینکی که دکتر براش نوشت و قطره آ. د و اجبار امروز که 5ماه و 8 روزشه بردم شده 6900 دکتر گفت زیر 7 کیلو هست و وزنش کمه و گفت از امروز غذا خورش کن. گفت اصلا تلاش برا شیرخوردنش نکن که بی فایده است.

لطفا کمکم کنید چه چیزایی و چه مقدار باید در روز بهش بدم، منظورم اینه چند قاشق چای خوری در روز باید بهش غذا یا فرنی و اینا بدم

خیلی ناراحتم،مادرمم فوت شده و تگ شهر غریبم و کسیو ندارم که راهنماییم کنه😭.

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

عزیزم باید مولتی ویتامین رو زودتر شروع میکردی بجای قطره آ د . الان مولتی ویتامین بده هم اشتهاشو زیاد میکنه هم چاق کننده اس 

برای غذا از لعاب برنج شروع کن .برنج ایرانی یا برنج آش رو بزار بپزه بدون نمک و روغن از لعابش یه قاشق چای خوری بده بهش روز اول بعد کم کم همینجوری بده از روز دوم . فرنی هم بده

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
عزیزم باید مولتی ویتامین رو زودتر شروع میکردی بجای قطره آ د . الان مولتی ویتامین بده هم اشتهاشو زیاد ...

بابهداشتی که میبری مشورت کن که چه غذاهایی بدی . خدالیامرزه مادرتو

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابهداشتی که میبری مشورت کن که چه غذاهایی بدی . خدالیامرزه مادرتو

ممنونم، بهداشت اینجا اصلا درست جواب نمیده، من امروز که دکترش گفت فرنی با فرنی شروع کردم ولی کلا 300 سی سی شیر خورد، چند قاشق چای خوری تو روز بهش فرنی یا سوپ یا لعاب بدم؟ میشه تو یه روز هم لعاب داد هم فرنی؟ میشه از فردا حریره شروع کنم؟

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
ممنونم، بهداشت اینجا اصلا درست جواب نمیده، من امروز که دکترش گفت فرنی با فرنی شروع کردم ولی کلا 300 ...

ببین تو نت بزن لیست غذاهای مجاز تو ۵ماهگی .اره میشه حریره بادام فک کنم . پوره میوه هم ازاین بیرونیا براش بگیر