2777
2789
عنوان

تو رو خدا راهنمایی کنید

135 بازدید | 4 پست

چند دفعه تایپیک زدم چرا جواب نمیدید با شوهرم هر روز دعوا داریم اونم بد رفتاری می کنه صدا منو ضبط می کنه به خانواده ش می فرسته چی کار کنم انگار من نیستم با دخترم خوشه چی کار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز اصلا جواب نده هر چی گفت سکوت کن خودت و به کاری مشغول کن ... اول دیونه میشه بعد ساکت میشه .. بهش ...

اصلا جواب نمیده انگار من نیستم وجود ندارم من از بی تفاوتی ناراحت میشم تحمل نمی تونم بکنم

درست کاری که شوهرم من انجام میده .. به خودت بیا عزیزم همون کار ی که می کنه بکن جواب نده میدونم خیلی سخته که آدم و ندید میگیرن .. یه نفس عمیق بکش به خودت بگو که میتونم ... یه زن باارادش میتونه کوه و جابجا کنه ... محل نذار تو میتونی بعد از یه مدت اون داد میزنه فقط صبور باش من بعد از ۳۳ سال الان ۴ ماهه با شوهرم اصلا حرف نمی زنم بگو و مگو هم نمی کنم اصلا محلش نمی‌ذارم ولی یه روز میشه که کارش به زن بیفته .. داد نزن تا صدا ت و ضبط نکنه از تو مدرک جمع می کنه که اگر فردا کاری کرد موجه باشه متاسفانه ما زنها عجول هستیم .. مواظب باش مدرک دستش ندی اگر خانواده ی اون هم چیزی گفت با خنده بگو نه چیزی بین ما نیست گاهی یه شوخی می کنیم سیاست داشته باش