2777
2789
عنوان

قراره مدرسه ها حضوری بشه؟ 😀

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 66 پست
اول باز می کنن که شهریه های خصوصی و غیرانتفاعی دو بگیرن بعد انلاین میشه

دقیقا امسال  شهریور گرفتن خیر سرشون غیر  انتفاعی بودیم  اصلا بدرد نخورد کلاسای انلاین

یه عمره رو صورت من خنده قاچاقع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش حضوری بشن بچه های من گوشی ندارن گوشی خودم امسال دست دخترم بود خرابه نمی شد داخل شاد خوب کار کنه پسرم  هم که هیچی ..

خیار مشهدیم تعلیق شدم...... یادمان باشد قضاوت نکنیم..برا شادی روح شوهرم صلوات بفرست ممنون میشم
این موج  کرونا شوخی نیست و بچه ها هم میگیرن  پدر مادرا نمیزارن جگر گوششون بره

شوهرم شبی رفت ارتیشگاه نوبتش نشده بود سه تا داماد داشته من همچین ادمهای که مسبب پخش کروناهس اصلااا حلال نمیکنم ماها خونه نشستیم کافیه بریم بیرون یکی ازهمینا داشته بتشن دامن ما بیگناها هم میگیره

انشالله ک حضوری میشه

ولی هیچ کشوری زیر ۱۸ سال واکسن نمیزنن🙄

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷