2777
2789
عنوان

هرکسی دوست داره نمازاشو اول وقت بخونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 222 پست
سلام خانومی.نماز ظهر و عصر رو اول وقت خودم.صبح‌رو نه متاسفانه.جدول رو میکشم و 4تا قضا رو میخونم

سلام عزیزم افرین خیلی خوبه اون رو هم حتما جبران کنید

این کاربری دست دو نفر هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه عزیزانم وقتتون بخیر باشه راستش من تا الان صبر کردم که کسایی که حتمی ثبت نام کردن مشخص بشن حالا کاربرد جدولی که بهتون گفتم بکشین رو میگم

شما باید هر شب عکس جدولتونو اینجا قرار بدین که به عنوان گزارشتون باشه نماز هایی که اول وقت خوندین رو سبز و نماز هایی که اول وقت نخوندین ولی 4 بار قضارو خوندین قرمز میکنین

خودمم هر شب باهاتون عکس جدولمو میفرسم که انگیزه باشه و اینکه اگر شبی کسی نفرستاد تگش میکنم و علتش رو میپرسم چون این دوره خیلی مهمه

الان عکس جدول خودمم براتون میزارم که یه نمونه باشه براتون تا بدونین چجوری باید ارسال کنین

این عکس جدول منه (فقط به ستون اخر توجه نکنین مربوط به نماز نیست یه کاری هست که در کنار نماز دارم انجامش میدم)

سلام به همه عزیزانم وقتتون بخیر باشه راستش من تا الان صبر کردم که کسایی که حتمی ثبت نام کردن مشخص بش ...

خب اگه خوبه بگید ما هم انجام بدیم😁

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام به همه عزیزانم وقتتون بخیر باشه راستش من تا الان صبر کردم که کسایی که حتمی ثبت نام کردن مشخص بش ...

@عطر_گل_یاس_سفید  

@مامانگ

@ناحله2  

@دخمل77  

@ملکاخانووم  

سلام عزیزان شبتون بخیر لطفا این کامنتی که گذاشتم رو بخونین

@عطر_گل_یاس_سفید     @مامانگ   @ناحله2     @دخمل77     ...

چشم عزیزم حتما انجام میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

@بقچم  

@amirisara  

@1366girl  

@nafassss99  

سلام عزیزان شبتون بخیر لطفا این کامنتی که گذاشتم رو بخونین

@دخمل77  

عزیزم اینم نمونه جدول خودم که گفتم تا شب براتون میزارم

اول وقت یعنی همون بیست دقیقه اول؟

«لافتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار» بچه ها عاشق کتاب و رمانم منو تگ کنید تو تاپیک ای کتابخوانی و این چیزا  
خب اگه خوبه بگید ما هم انجام بدیم😁

اگه به دردتون میخورد حتما میگفتم  درمورد کارمه برای شاگردای 1401 میخواستم عادت کنم به جای هر شب بعد از هر نمازم کنترلشون کنم

k یعنی کنترل

sh یعنی شاگرد

dsh داشته باشم

اگه به دردتون میخورد حتما میگفتم   درمورد کارمه برای شاگردای 1401 میخواستم عادت کنم به جای هر ...

ببخشید فضولی کردم😬😅فکر کردم ختم خاصیه😁😅