2777
2789
عنوان

هرکسی دوست داره نمازاشو اول وقت بخونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 222 پست

@28kiana    

@amirisara    

@hana6969    

@kamyab12345    

@nafassss99    

سلام عزیزان لطفا مطالبی که برای دوره جدید توی صفحه 6 گذاشتم رو بخونید و اگر شرکت کردنتون حتمی شد حتما بهم بگید  

این کاربری دست دو نفر هست

@1366girl  

سلام عزیزان لطفا مطالبی که برای دوره جدید توی صفحه 6 گذاشتم رو بخونید و اگر شرکت کردنتون حتمی شد حتما بهم بگید  

@avina_84 عزیزم هرکاری کردم تگ نشدین امیدوارم کامنتمو ببینین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@1366girl     سلام عزیزان لطفا مطالبی که برای دوره جدید توی صفحه 6 گذاشتم رو بخونید و ا ...

سلام عزیز دل 

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

همین الان جدولمو کشیدم ✌✌✌✌✌✌♥️♥️♥️♥️♥️🥰💪💪💪💪با انرژی فراون شروع میکنیم ایشالله ک همه نمازامون اول وقت باشه 

بچه ها تو نمازاتون دعا یادتون نره اون لا ب لا منم دعا کنید کنکور دارم تازه شروع کردم بخونم واقعا حال دلم خوب نیس بخاطر درسا ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دعا کنید اون چیزی ک میخوامو قبول شم دل مامانمو بتونم شاد کنم🤕😞♥️💪

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         

مبدا_۵/۱۲

مقصد_۶/۲

همین الان جدولمو کشیدم ✌✌✌✌✌✌♥️♥️♥️♥️♥️🥰💪💪💪💪با انرژی فراون شروع میکنیم ایشالله ک همه نمازامون ا ...

سلام عزیزم افرین به شما 

نگران نباشین فقط تلاش کنین به میزان تلاشتون نتیجه میگیرین شک نکنین

سلام عزیزم افرین به شما  نگران نباشین فقط تلاش کنین به میزان تلاشتون نتیجه میگیرین شک نکنین

ایشالله ایشالله♥️♥️♥️♥️♥️

@دخمل77     @امیرجونم     @مادر_جانم     @روژان_بانوی_قدرت & ...

سلام جانم من شرکت میکنم فقط الان تا شش روز اینده عذر شرعی دارم متاسفانه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲