2777
2789
عنوان

هرکسی دوست داره نمازاشو اول وقت بخونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 222 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم مشتاقم شرکت کنم  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

دوستان عزیز من الان تونستم به سایت دسترسی داشته باشم 21 نفر ثبت نام کردن ممکنه اگر شرایط رو الان بگم تعدادی نباشن و نبینن میخوام این دوره 21 روزه رو 21 نفره شروع کنیم برای همین از پس فردا حتما حتما دوره شروع میشه

این کاربری دست دو نفر هست
دوستان عزیز من الان تونستم به سایت دسترسی داشته باشم 21 نفر ثبت نام کردن ممکنه اگر شرایط رو الان بگم ...

سلام.مگه شروع نشده بود؟؟چن روزه گزارش نماز میدیم ینی از اول مجدد شروع میکنید؟

التماس دعا🙏
سلام.مگه شروع نشده بود؟؟چن روزه گزارش نماز میدیم ینی از اول مجدد شروع میکنید؟

اره عزیزم چون تعداد کمتر بود و از بین کسایی که ثبت نام کرده بودن تعداد کمی گزارش میدادن از اول فردا شروع میکنیم

دوستان عزیز شرایط جدید شرکت توی دوره 21 روزه نماز اول رو میگم لطفا با دقت مطالعه کنین در نهایت من اسامی کسایی که ثبت نام کردن رو تگ میکنم و لطفا بعدش اگر قطعی خواستید شرکت کنین کامنت بزارید و بگید که شرکت میکنید  

این دوره از فردا سه شنبه 12 مرداد شروع میشه و به مدت 21 روز ادامه داره هدفمون اینه که توی این 21 روز همه نمازامونو اول وقت بخونیم چون معمولا عادت های بدن بعد از 20 روز شکل میگیرن حالا ممکنه این وسط یه سری اتفاقا بیفته که نماز اول وقت خونده نشه این اتفاق چه عمدی باشه و چه غیر عمدی باید براش تنبیه در نظر گرفته بشه تا دفعه دیگه به نماز ترجیح داده نشه تنبیه هم اینه که هرکسی هر نمازی رو که اول وقت نخوند 4 بار قضاش رو میخونه مثلا اگر نماز صبح اول وقت خونده نشه تنبیه اینه که 4 بار قضای نماز صبح توی همون روز خونده بشه  

لطفا تا شب یه جدول رسم کنین و تاریخ هارو از فردا تا روز بیست و یکم بنویسید و نماز های هر روز رو هم توی ستون های مقابلش بنویسین و هر نمازی که اول وقت خوندین باید توی ستون موردنظر تیک بزنین اگر نمازتون اول وقت خونده نشد بعد از اینکه 4 بار قضاشو خوندین توی ستونش یه ضربدر بزنین که اخر دوره با این تیک و ضربدر ها کار داریم  (اگر متوجه نشدین باید جدول رو چجوری رسم کنین بهم بگین یه نمونه براتون ارسال میکنم) 

@ناحله2  

@صورتیشم  

@ملکاخانووم  

@هانیوا  

سلام عزیزان لطفا مطالبی که برای دوره جدید توی صفحه 6 گذاشتم رو بخونید و اگر شرکت کردنتون حتمی شد حتما بهم بگید  

@آنام_جان  

@فرمژه  

@مامانگ  

@_تربچه_  

@1زینب  

سلام عزیزان لطفا مطالبی که برای دوره جدید توی صفحه 6 گذاشتم رو بخونید و اگر شرکت کردنتون حتمی شد حتما بهم بگید  

@دخمل77  

@امیرجونم  

@مادر_جانم  

@روژان_بانوی_قدرت  

@بقچم