2777
2789

یه بنده خدایی که همیشه بیرون بود و انواع و اقسام تفریحات و ددر دودوراشو به اشتراک میزاشت و خلاصه از هیج تپه ای صرف نظر نکرده بود این دوران که وضعیت قرمز بود

۳-۴ روز پیش اومد گفت کرونام مثبت شده

الان استوری گذاشت که ناخنم شکسته مجبور شدم بیام سالن ترمیم

ولی پروتکل ها رو رعایت کردم :))))

سوالم اینه واقعا مجبور ؟

سوال بعدیم اینه چرا میای میگی ؟مگه کار اشتباه و چیپ جار زدن داره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خودم نیس ولی دلم میخواد این دسته ادم‌ها تا دم مرگ برن و سختی کرونا رو با تمام وجود درک کنن

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤

نکته خیلی خوبیو اشاره کردید...

مشکل اینجاست تربیت  نشدن یه سری افراد متاسفانه یا لاقل اگرم شدن درست تربیت نشدن...

شما یه حیوونو از بچگی بیاری تربیتش کنی کاملا میفهمه اما یه سری افراد... نابهنجار رو هنجار میدونن عادیه واسشون دست خودشونم نیست دیگ نمیفهمن

عمو اصغر 😐😶

گاو هست گاو 

ندید بدید یه مانیکور تو عمرش نرفته بوده حالا تقی به توقی خورده فکر کرده اینقدر مهمه که باید استوری هم بکنه 

متنفرم از این آدم های گاو که باعث بیماری بقیه هم هستن

عزیزم شما رشتتون چیه🤔 امضاتون دیدم گوشی پزشکیه کنجکاو شدم

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون