2777
2789

لطفا اگه دکتر خوب برای بینی گوشتی تهران یا رشت میشناسید معرفی کنید 

بینیم گوشتیه پوست ضخیم داره سربالای سربالا بدون قوز و انحراف فقط تنها مشکلش نوک بینیم خیلی پهنه حتی تیغه بینیمم اوکیه پهناش   لطفا متخصص گوش حلق بینی باشه چون مشکل تنفسی ام دارم   بینی طبیعی میخوام فقط این نوکشو جمع کنه و مشکل تنفسیم برطرف شه  

لطفا اگه دکتر خوب میشناسید معرفی کنید 

خودم از کارای دکتر حمیدرضا نوری خوشم اومد ولی فقط در حد نمونه های اینستاش دیدم کسیو پیدا نکردم پیشش عمل کرده باشه

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...

من که بینیم استخوانی بود نتیجه عملم شد بد برای تو که گوشتیه اگر مشکلی جدی نداری نکن نکن نکن من که افسردگی گرفتم

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
من که بینیم استخوانی بود نتیجه عملم شد بد برای تو که گوشتیه اگر مشکلی جدی نداری نکن نکن نکن من که اف ...

پیش کی عمل کردید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش کی عمل کردید؟

بماند.

راستی اصلا نگوو طبیعی که بد وبدتر میکنه

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
من که بینیم استخوانی بود نتیجه عملم شد بد برای تو که گوشتیه اگر مشکلی جدی نداری نکن نکن نکن من که اف ...

من ب زورررر نفس میکشم حسرت خوب خوابیدن مونده ب دلم 😭مجبورم عمل کنم کاش ی دکتری پیدا شه ایرادای ظاهریشم بتونه درست کنه

من ب زورررر نفس میکشم حسرت خوب خوابیدن مونده ب دلم 😭مجبورم عمل کنم کاش ی دکتری پیدا شه ایرادای ظاهر ...

حالا فکر کردی من که قبل عمل کمی مشکل داشت تنفسم الان رفع شده نمیدونم ولی عمل بینی ریسک یه وقت میبینی خوب یا بد شد باید به جوون بخری

تهران عمل میکنی قبل اینکه عمل کنی چندبن بار بروو مطب چندین باررررر