2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کرونا دارم به من فقط استامینوفن، فاویپیراویر، فاموتیدین داده

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

ارع من با آریترومایسین

و قرص د۳

کلسیم

قرص جوشان

و آمپول ب۶

خوب شدم الحمدلله

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  
با اینا خوب شدی؟

مامان و برادرم دارن مصرف میکنن

یکیشون هفته دوم هست و اون یکی هفته سوم

ولی تاثیر داره

فقط اون رمدسیویر عوارض خیلی زیادی داره قند و فشار رو میبره بالا اگر مصرف کردی حواست باشه ابمیوه طبیعی  هم نخور!!!!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد