2789
عنوان

اسپرین و انوکسا و خونریزی

1165 بازدید | 21 پست

سلام

،من ۷ هفته و ۱ روزمه و از هفته ۶ خونریزی خفیف دارم، امروز دکتر بهم اسپرین ۸۱ و انوکسا دوز ۶۰۰۰ و پروژسترون۵۰ روزی دوتا تجویز کرد. بنظرتون اون اسپرین و انوکسه باعث خونریزی بیشترم نمیشه؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من باردار بودم خونریزی کردم بعد رفتم پیش ماما بهم اسپرین داد منم خوردم خونریزیم بیشتر شد بعد رفتم پیش متخصص گفت اسپرین رقیق کننده خونه نخور دیگه حالا شما از یه دکتر دیگه هم بپرس 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من باردار بودم خونریزی کردم بعد رفتم پیش ماما بهم اسپرین داد منم خوردم خونریزیم بیشتر شد بعد رفتم پی ...

اخه دکترم پریناتولوژیست و فوق تخصص طب مادر و جنینه..اولین باره میرم پیشش،یکم نگرانم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اولین بارداری تونه؟

نه عزیزم

نه عزیزم

اخه من سابقه ی سقط داشتم

بعد کلا مدلم همینه هم باید سرکلاژ بشم هم استراحت مطلق

سر بارداری بعده سقطم فقط شیاف و امپول و اسپرین

ولی بارداری بعدی بهم امپولای رقیق کننده و امپول و شیاف پروژسترون

دیگه بارداری اخرم بهم اسپرین نداد

اخه من سابقه ی سقط داشتم بعد کلا مدلم همینه هم باید سرکلاژ بشم هم استراحت مطلق سر بارداری بعده سقط ...

نه من سقط مکرر هستم، این پنجمین بارداریمه.. 

بهم هم انوکسه داده هم اسپرین‌ ..میترسم خ نریزی و لکه بینیم بیشتر شه

اخه دکترم پریناتولوژیست و فوق تخصص طب مادر و جنینه..اولین باره میرم پیشش،یکم نگرانم

سلام ، جایی خوندم توی نی نی سایت گفته بودید افرادی که میخوان کنکور تحربی بدن توی رده سنی سی سال هستن .دهه شصتی اینا. یه گروه تلگرامی دارن میشه لینکش رو بهم بدید اگر هنوز هست؟؟ شما خودتون کنکور دادید؟؟

سلام گلم خوبی؟بارداری بسلامتی؟بحق امام حسین که بارداری خوبی داشته باشی ...بالاخره میکرو کردی؟

سلام عزیزم ،سلامت باشی‌..ممنونم ان شاالله🌹🙏🏻