2777
2789

عکس ناهارمو ساعت ۵و نیم عصر از کج بیارم؟

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهذم کرونا گریته گوشت بزاش گزاشتم تو شیشه پخت عصارشو دادم با برنج بخوره خودمم از همون خوردم

برای سلامتی شون صلوات میفرستم

ان شاالله زودتر خوب شن

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
شوهذم کرونا گریته گوشت بزاش گزاشتم تو شیشه پخت عصارشو دادم با برنج بخوره خودمم از همون خوردم

عصاره گوشت زیاد خوب نیست بیشتر سوپ بپز

من کویری خشکم اماساحلی بارانیم....ظاهری آرام دارد این دل طوفانیم!!

ناهار برنج و خورش بادمجون

شام فعلا چیزی به ذهنم نرسیده

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
عصاره گوشت زیاد خوب نیست بیشتر سوپ بپز

اتفاقا گفتم بهش سوپ میخوری میگه نه.. حالا اگه جونی برام بمونه برای شب براش سوپ میزارم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اتفاقا گفتم بهش سوپ میخوری میگه نه.. حالا اگه جونی برام بمونه برای شب براش سوپ میزارم

سوپ اسفناج برای کرونا خوبه

انشالله سلامت باشین

من کویری خشکم اماساحلی بارانیم....ظاهری آرام دارد این دل طوفانیم!!