2777
2789

من خودم مزاحم تلفنی بودم 

البته بچه بودم با دوستام زنگ میزدیم میگفتیم از بانک تماس میگیریم ۲۰ میلیون برنده شدین😐😐 طرفم هی میپرسید 

از ۱۱۸ تا ....

سرزنشم نکنید تفریحات مزخرفمون‌ بود😢😢

شما مزاحم تلفنی داشتید؟😐👊🏻

🐣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلفن هااون موقع مزاحم یاب نبودن زنگ میزدم همکلاسیام فوت میکردم 😁😁🙌

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من خودم یبار میخواستم زنگ بزنم به دایی ام...اشتباه گرفته بودم...مرده بنده خدا هی میگفت من داییت نیستم من قبول نمیکردم...آخر خودش قطع کرد😐

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

نه 

با دختر خالم می‌شدیم 

اونم به ۱۱۰😂

تماس می‌گرفتیم حتی حرفم نمیزدیم ولی بعدش چناااان استرسی میگرفتیم😂😂😂 واقعا بچه بودیم خیلی موجودات پاک و ساده ای بودیم🥴😂

بیا خوب باشیم.....؛

ما تو مدرسمون یه تلفن بود بود که استفاده نمیکردن 

تو کمد اتاق پرورشی بود بعد ما اینو اوردیم زدیم پریز تلفن و قرار شد شانسی شماره بگیریم

چون تلفن مدرسه بود باید اولش یه ۹ میزدیم بعد شماره رو بگیریم یه چنتایی زدیم و دوستام یه چرت و پرتایی گفتن 😂

یکی از دوستام ۹ رو نزد ۱ رو زد  وصل شد اتاق مدیر 🥴🥴🥴و شروع کرد به چرت و پرت دیگه اخرشو خودتون حدس بزنین😂😂😂😂😂😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

یه سری شوهرم از سرکار اومد گفت نازگل مامانتینا مهمون دارن؟

گفتم نه نمیدونم چطور؟

گفت فک کنم مهمون دارن زنگ میزنن بم سربه سرم بذارن منم سرکار بودم دستم بند بود

گفتم چی میگفتن اونم گفت هیچی میگن عزیزم چطوری و من از اینستا شماره تو برداشتم 

منم برداشتم زنگ زدم دیدم یه گروه دختر بودن غش کرده بودن پشت تلفن یکم الو الو کرد و قطع کرد

چند دقیقه بعدش شوهرم زنگ زد گفت خانوم چرا زنگ میزنی گف شرمنده اشتباه زنگ زدیم

معلوم بود مخصوصی زنگ زده بود دیدن زن جواب داده فهمیدن شوهرم. صاحب داره😏😂

درخواست دوستی=بلاک(  )                    باتچکر🤞

یه نفرچندباری بود خونمون زنگ میزد سه بارش من بردلشتم دوبارش مادرم همش میگفت امیر...!!!توی ساعت معین هم مزاحم میشد ساعت۲  قرارشد دیگه برنداریم روش چندبارزد دفه اخرشمارش نیفتاد من برداشتم گفت امیر منم دیگه خونم به جوش اومده بود گفتم امیر چه خریه!!!, من امیرنیستم برو ازیه گورستون دیگه پیداش کن!!و بعد محکم گوشیو گذاشتم زمین..⁦☺️⁩دیگه ازونموقع به بعد هیچ مزاحم تلفنی ای نداشتیم😊 

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔