2777
2789

من آرزوی خلبانی دارم اما اصلا پدر و مادرم حمایتم نمیکنن خیلی باهاشون حرف زدم و سعی کردم قانعشون کنم که بالاخره بابام گفت باشه اگه رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور بیاری میفرستمت یه کشور دیگه بری اونجا خلبانی بخونی (بابام میدونه من به خاطر چیزی که میخوام هر کاری میکنم) ولی اینجوری میگه که من برم بشینم سر درسم رتبه زیر ۱۰۰۰ بیارم بعدش شروع کنه به نصیحت و هزار جور دلیل که بیا برو رشته ای که قبول میشی رو بخون حالا اگه لطف کنه قراره بهم بگه برو این رشته رو بخون حالا بعدا خودت بزرگ شدی میری تو یکی از این موسسه های ازاد خلبانی یاد میگیری. نشانه هاش هم اینان که بهش میگم برم پیش یه مشاور مهاجرتی میگع که نه بابا اونا همش الکیه فقط میخوان پول بگیرن و از این حرفا. میگم خوب بابا میگن برای اینکه تو یه کشور دیگع بخوای تحصیل کنی باید یکسال قبل اقدام کنی میگه اشکال نداره تو هر وقت کنکور دادی اونموقع اقدام میکنیم یه سال دیرتر برو چی میشه. میگم باشه برای خلبانی نیاز به مدرک ایلتس دارم میگه باشه‌برو کلاس زبان میگم خوب از یه فرد مورد اعتماد بپرس ببین من کجا برم کلاس پرسیده طرف میگه چه مدت وقت دارین میگه زیاد میگم بابا دو سال نه زیاد میگه حالا دو سال دیگه تو کنکور داری. الان هم منو میخواد بفرسته کلاس زبان معمولی میگع هنوز برو زبانت رو تقویت کن نمیزاره برم کلاس ایلتس حالا شما بگین من چیکار کنم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر متوقعی🙄

من متوقع نیستم وقتی چیزی از خانوادم میخوام میدونم میتونن برام انجامش بدن که میخوام اصلا مشکل هزینه نیست بابام از خلبانی خوشش نمیاد مشکل اینه

الان کلاس چندمی ؟ ریاضی میخونی ؟ فک کنم دندون پر کرده نباید داشته باشی تا بذارن خلبان بشی . 

الان قراره برم یازدهم رشته ام هم ریاضی هست تمام شرایط مورد نیاز برای خلبانی رو هم دارم تنها مشکل خانواده‌ام مخصوصا پدرم هست 

برای خلبانی دندون پر کرده اگر با رعایت اصول و شرایط خاصی باشی مشکلی نداره البته من کلا دندون پر کرده ندارم

الان قراره برم یازدهم رشته ام هم ریاضی هست تمام شرایط مورد نیاز برای خلبانی رو هم دارم تنها مشکل خان ...

اوکی . الان زبان تو چه سطحی هستی ؟ اگه تهران هستی خانه آیلتس آفرینش رو همه میشناسن . دوره پری آیلتس هم داره . اگه سطح متوسط هستی فعلا باید بخونی تا ادونس رو هم تموم کنی بعد بری سراغ آیلتس . خودت و نگران نکن فقط بخون و سعی کن رتبه عالی بیاری بعد بگو فقط خلبانی . مجبور میشن قبول کنن .

اوکی . الان زبان تو چه سطحی هستی ؟ اگه تهران هستی خانه آیلتس آفرینش رو همه میشناسن . دوره پری آیلتس ...

زبانم درحد متوسط به بالا هست ولی تهران نیستم دارم کار‌ میکنم که زبانم رو بکشم بالا تو شهر خودمون هستن استاد هایی که دوره ایلتس برگزار میکنن اما بابام میگه وقت زیاده سرم شیره میماله نمیزاره برم دوره ایلتس

زبانم درحد متوسط به بالا هست ولی تهران نیستم دارم کار‌ میکنم که زبانم رو بکشم بالا تو شهر خودمون هست ...

بابات و نمیدونم چیکار میشه کرد ولی خوندم خودکشی کردی پرهام ریخت . یه کم منطقی باش بچه   خودم 35 سالمه میتونی بچه م باشی   . برا رفتن از ایران جز بزنی رو درک میکنم ولی حالا خلبانی اینقدر عشق داره که به خاطرش خودکشی کنی ؟ ترسناکه ها یه کم اون بالا      . تو گوگل سرچ کن خانه آیلتس آفرینش . اگه سرعت اینترنتت خوب باشه میتونی کلاس آنلاین بگیری .