2777
2789
عنوان

پریود بعد از زایمان

3384 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من سزارین شدم تا چهل روز دقیق خون ریزی داشتم بعد چهل تموم شد نزدیکی داشتم سه چهار بار دیشب هم داشتم ک‌ امروز ظهر دیدم شورتم همه خونی هست خون سیاه و غلیظ یعنی پریود شدم به این زودی آخه چهل روز خون ریزی داشته باشی پشتش پریود هم میشی اینقدر سریع 

سلام.معمولا به این صورت هست که ۴۰تا ۵۰ روز که لکه بینی بود با فاصله کمی یک دوره پریود وجود داره ،و بعد ازون تا مدتی هیچ خونریزی نیست در دوران شیردهی ،برای بعضی ها حتی تا یکسال و.....الان احتمالا شما همون پریود هستین و بعدش تمام میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خودتون میدین

هم آره هم نه 😕شیشه خورده سینه مو نمیگیره ولی روزی دو سه بار میدوشم میدم یا به هر مصیبتی میگیرم زیر سینه م ‌شیر خشک هم میدم 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
شیر خودتون میدین

اجی سزارین شدی راضی کلاچقد هزینه شد منم میخام سزارین اختیاری شم انشالله هفته دیگ میخام برم دکترم نامه بده ۳تومن زیرمیزی دکترم و هزینه بیمارستانم۵تا۶میرهمیشه۹تومن تقریبا بنظرت سزارین خوبه یاطبیعی

اجی سزارین شدی راضی کلاچقد هزینه شد منم میخام سزارین اختیاری شم انشالله هفته دیگ میخام برم دکترم نام ...

اره عزیزم راضی بودم عالی بود اصلا مشکلی نداشتم خیلی شیک و مجلسی با حال خوب رفتم زایمان کردم کلا پنج دقیقه طول کشید بچه بیارن بیرون روز اول دردم یکم زیاد بود ک البته اینقدر شیاف میزاشتن حس نمیشد فقط اولین باز از جات بلند میشی یکم دردش زیاد هست بخیه هم حتما جذبی بزن پماد هم استفاده کن ک دیگ‌جای بخیت معلوم نباشه کلا 8 تومن‌شد برای من

اجی سزارین شدی راضی کلاچقد هزینه شد منم میخام سزارین اختیاری شم انشالله هفته دیگ میخام برم دکترم نام ...

من 11 شد کل هزینه سزارین خوبه من راضی بودم از روز 4 ام خودم بچم و بردم دکتر و..... حتما پمپ درد بگیر حتما ط

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍