2777
2789
عنوان

سوال پزشکی دارم

66 بازدید | 7 پست

سلام من پسرم ۸یالشه ولاغر یهو گفت مامان کمرم درد میکنه تقریبا وسط کمرش

نه چیز سنگین بلند کرده ونه ضربه خورده نتونست غذاشو بخوره فقط دراز کشید 

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

فک نکنم ربطی به لاغریش داشته باشه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بیشتر از دو سه روز بود یا بیماری قلبی داشت دکتر ببرین وگرنه مشکلی نیس شاید التهاب مفاصل داره و اینا فیزیوتراپ ها هم میتونن کمک کنن

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

بخاطر لاغریشه من ۱۸ سالمه خیلی لاغرم یهو اگه بد بچرخم بد بلند شم یکم عرق کنم که سرما بخورم از جام دیگه نمیتونم جم بخورم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اگه بیشتر از دو سه روز بود یا بیماری قلبی داشت دکتر ببرین وگرنه مشکلی نیس شاید التهاب مفاصل داره و ا ...

نه قبلا چکاب بردم خداروشکر خوب بوده

الان یه مدتی فوتبال بازی میکنه بعضی اوقات میگه عضلاتم گرفته

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

میتوته از عفونت کلیه مشکل گوارشی اینا هم باشه ولی خیلی بعیده همین التهاب مفاصل یا کشیده شدن نادرست رباط اینا هستش

نه قبلا چکاب بردم خداروشکر خوب بوده الان یه مدتی فوتبال بازی میکنه بعضی اوقات میگه عضلاتم گرفته

مشکلی نیس خواستین با یه فیزیوتراپ مشورت کنین