2777
2789

سلام بچه ها من صورتم جوش داره ویکم منافذ باز منافذ باز صورتم دلیلش این بوده که جوش میزدم جوشامو میترکوندم 

نمیدونم چیکار کنم دیگه جوش نزنم پیش دکتر هم رفتم کرم داده خیلی هم پول خرج کردم برای کرم ولی تاثیر آنچنانی  نداشته صورتمم چربه

از صابون تریاک، زردچوبه و. ان جی هم استفاده کردم اون خیلی خوب تاثیر نداشت 

😕

ممنون میشم راهنمایی کنید اگه محصول یا روشی دارین برای از بین بردن جوش 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام روغن درخت چای داریم شرکتی نیست تولیدش کارخودمونه میتونم براتون بفرستم 

کمتر از ی هفته تاثیرشو ببینید

روغنهای ارگانیک کاملا طبیعی ارگان بادم شیرین.تلخ.نارگیل.زیتون. کنجد.و.....بجای کراتین از شیباتر استفاده کنید  و حالشو 

ببین اگه جوش چرکی میزنی هیییچی مثل اریترومایسین در مرحله اول محلول و مرحله دوم ژلش تاثیر نداره به همراه صابون اکتیویکس من اینقدر خرج پوستم کردم ولی اینا مثل اب رو آتیش بود و الان پوستم صاف و شفاف هست

سلام روغن درخت چای داریم شرکتی نیست تولیدش کارخودمونه میتونم براتون بفرستم  کمتر از ی هفته تاث ...

سلام روغن چای دارم توخونه ولی از بویی. که داره بدم میاد به زور استفاده میکنم

بیشتر صورتم چرب میشه

ممنون لازم ندارم❤️

ببین اگه جوش چرکی میزنی هیییچی مثل اریترومایسین در مرحله اول محلول و مرحله دوم ژلش تاثیر نداره به هم ...

میشه کامل روش استفاده اش رو توضیح بدی که اول چیو بزنم بعد صابون بزنم؟ 

ممنون میشم

ببین اگر صورتت جوش هاش زیاده اول از داروخانه محلول اریترومایسین و صابون اکتیویکس بخر هر شب قبل خواب محلول را روی جوشهات میزنی صبح صورتتو با آب ولرم و صابونی که گفتم میشوری عصر هم یبار به صورتت صابون بزن معجزه می کنه اینکار مرحله دوم که دیگه جوشهات خیلی کم شد به جای محلول ژل تهیه کن و بزن این روشو هر کس امتحان کرده جواب گرفته ضمنا بگم من الانم ژل را دارم و هر وقت صورتم یه ذره درد میگیره و احساس می کنم میخام جوش بزنم یه کوچولو ژل میزنم اصن جوش نمیزنم