دختر_مامان_بابام مدیر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 عنوان در جواب بیا برسونمت چی میگین ؟😁 | مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 33 پست چند روز پیش يکی بهم گفت گفتم نه مرسی 😐😐😂😂😂😂 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 1400/05/05 | 12:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24304 بیچاره ها باید تاوان کار پسرشون رو پس بدن 🤣 وای من عذا گرفتم که عمه میشم 😪 من بدبخت چیکار کردم ... اره ازی طرف حقشون نیس ولی خوب بایدناموس خودشونوبه یادشون بیاری تابلکه کمی به خودشون بیان هرچندایناحیاندارن ومحاله ادم شن ولی خوب فش ننه اتیششون میزنه😜عمه شدنتم مبارک❤ 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 اره ازی طرف حقشون نیس ولی خوب بایدناموس خودشونوبه یادشون بیاری تابلکه کمی به خودشون بیان هرچن ... پس ایشالا آتیش بگیرن 😂نشدم که هنوز داداشم بچه ست 🙈ولی در آینده که خواهم شد رو گفتم 😫😫 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24304 پس ایشالا آتیش بگیرن 😂 نشدم که هنوز داداشم بچه ست 🙈 ولی در آینده که خواهم شد رو گفتم 😫😫 ای جوووون من پیشاپیش تبریک گفتم یادتم باشه اولین نفری بودم تبریک گفتم😍🙌😜 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
دختر_مامان_بابام مدیر استارتر عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 9441 ای جوووون من پیشاپیش تبریک گفتم یادتم باشه اولین نفری بودم تبریک گفتم😍🙌😜 وایی راست میگی همیشه تورو تو ذهنم دارم به عنوان اولین کسی که عمه شدن رو بهم تبریک گفت 😍😍😍😂😂😂😂 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم