2777
2789
عنوان

ابرو کاشتم !

1841 بازدید | 39 پست

اینجا تجربیات کاشت ابرومو مینویسم هم برای خودم هم برای بقیه شاید مفید باشه

امروز روز دوم هست

دور چشمم کاملا متورم و کبود هست، ابروها خیلییی ضخیم و پررنگ و اصلا بهم نمیاد

به طراح گفتم طبیعی و باریک ولی کار خودشو کرد

تمام امیدم به اینه که همه میگن زمان بگذره خوب میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگذره جا میوفته خوب میشه 

اصلش وقتیه که اونا بریزه ابروهای جدید دربیاد تا طبیعی و شیک باشه فقط خوب مراقبت کن حسابی روغن و چیزای محرک رشد مو بزن چون موقع ریزش خالی نمونه

مامان من دوساله کاشته الان عالی شده هنوزم کلی روغن ضد ریزش و رشد مو میزنه هر روز

بگذره جا میوفته خوب میشه  اصلش وقتیه که اونا بریزه ابروهای جدید دربیاد تا طبیعی و شیک باشه فقط ...

امیدوارم ! فعلا که وحشتناک شدم

یادمه اولین بار که ژل لب زدم هم روزای اول وحشتناک بودم میخواستم خودکشی کنم انقدر که زشت شده بودم ولی به مرور قشنگ شد

امیدوارم ! فعلا که وحشتناک شدم یادمه اولین بار که ژل لب زدم هم روزای اول وحشتناک بودم میخواستم خودک ...

اره دقیقا

اولش هر کاری که مربوط به بکش و خوشگلم کن باشه خب یا زخمه یا ورم و کبودیه کلا باید به چندوقت بعدش فکر کنی

نگران نباشه خوب میشه مبارکت باشه

سلام عزیزم. مبارکت باشه. میشه بگی بخیه چحوری زدن پست سر؟ خیلی برش دادن و درد داشت؟

فقط بیحسیش درد داشت که قابل تحمل بود، پشت سرم نمیدونم چندتا بخیه زدن ولی گوش تا گوش بخیه خورده ،موهام بلنده حجمش تقریبا نصف شده، یه مقدارش دوباره درمیاد

فعلا پشیمونم ولی ظاهرا زمان بگذره خوب میشه، میخوام هر روز تغییرات کاشتمو بنویسم شاید به درد کسی بخوره