2777
2789

سلام با اینکه همیشه خیلی رعایت میکردم و توی این مدت پدر خودمو درآورده بودم فقط یکبار ماسک نزدم خونه کسی که مبتلا بوده و بدون علامت ... گرفتارش شدم

به انرژی مثبتتون نیاز دارم اگه کسی رو میشناسین که خوب شده بهم بگین امیدوار بشم ... خبر بد ندین چون روحیم ضعیفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوبار خوب شدم الانم دفعه سوممه هنوز خوب نشدم ولی میشم😂 غصه نخور عزیزم. فقط به خودت برس. بخور بده، غذای خوب و مقوی زیاد بخور، اب، ابمیوه، دمنوش 

اب نمک قرقره کن، داروهاتو سرموقع بخور، خوب استراحت کن

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
من دوبار خوب شدم الانم دفعه سوممه هنوز خوب نشدم ولی میشم😂 غصه نخور عزیزم. فقط به خودت برس. بخور بده ...

مرسی گلم انشالله هر چه زودتر سلامتیتونو به دست بیارین ❤️

مرسی گلم انشالله هر چه زودتر سلامتیتونو به دست بیارین ❤️

همچنین عزیزم😘

مراقب باش کسیو مبتلا نکنی، ما شده یه سیکل معیوب، کل خانواده همسرم درگیر شدن این سری🤦‍♀️

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

من و همسرم گرفتیم الان ۱۲ روزه  امروز حالم خیلی بهتر بود نگران نباش من دکتر عفونی رفتم همان اول دارو داد 

تو این مدت مصرف کردم خدا رو شکر الان خوبیم فقط سر درد اذیتم کرد روحیتو حفظ کن بیشتر مثل سرما خوردگیه