2777
2789

بچه ها من خیلی سلیقم خوبه ولی متاسفانه الان دستم خیلی تنگه و نمیتونم خیلی چیزا رو بخرم یا اونی که دلم میخواد بخرم... 

یکی از دوستام هر وقت میاد خونم با اینکه تقریبا از وضع مالیم خبر داره و با اینکه دختر خوبی هم هست و خیلی جاها معرفت به خرج داده برام، هی در مورد خونم نظر میده و اذیت میشم. مثلا میاد میبینه دو تا لیوان نشسته تو سینکه بهم میگه باید ماشین ظرفشویی بخری... چرا مبلات این شکلیه؟ فرشتو عوض کن... یه بار با خنده به کتریم گفت ما اینا رو واسه خونه باغ استفاده میکنیم تو اوردی گذاشتی تو خونت...  یا ماشینمونو مسخره میکنه (دوست پسر خودش پولداره ماشینشم خوبه)... 

منم جوابی نمیدم به خاطر خوبیایی که قبلا کرده ولی ناراحت میشم واقعا. شمام داشتین از این ادما؟ چیکار کردین؟ 

من باشم سکوت نمیکنم، خوبی کرده دستش درد نکنه ولی قرار نیست وارد حریم و زندگی من شه و دخالت کنه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو نظر نده. دوستته دیگه راحتی باهاش

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 

اره دوست منم اینجوریه میگفت اه اه چقد البوم عروسیت زشته 

حالا البومم ایتالیایی عکسام عالی 😂

یا میگفت چرا پایه مبلات سفیده خودش خیلی پولداره 

دیگه باهاش رفت و امد نمیکنم

آنهایی که قلب مان را آتش زدند...                               خود از بوی دود گلایه کردند...
من باشم سکوت نمیکنم، خوبی کرده دستش درد نکنه ولی قرار نیست وارد حریم و زندگی من شه و دخالت کنه

چی جواب بدم خب؟ هی فکر میکنم چی بگم که بهشم برنخوره نمیدونم

من از چنین موردی اطرافم ندارم ولی یه بار یه نفر خیلی حرف قشنگی بهم زد گفت در مورد دوستات یه ترازو داشته باش بدی هاش رو بذار توی یه کفه خوبی هاش رو طرف دیگه ببین کدوم سنگینی می‌کنه اگه میخوای باهاش ادامه بدی به هر حال دوست باید انتقاد پذیر باشه بهش بگو من خودم اگر از یه اخلاق یا حرف دوستم خوشم نیاد خیلی خوب و محترمانه میگم دو حالت داره یا شعور داره اون مورد رو تکرار نمیکنه یا بی منطق بازی درمیاره که کات میکنم 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 
خیلیییی زود بهش برمیخوره و قهر میکنه

چه بهتر. اینجور ادم به چه دردت میخوره؟

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا.