2777
2789
عنوان

درد لیزر جیغمو دراورد

264 بازدید | 25 پست

سلام دوستان.من امروزجلسه اول لیزررفتم. پا+بیکینی. پا قابل تحمل بود. ولی واسه بیکینی انقد جیغ کشیدم....صدام کل راهرو کلینیک رفت. توروخدا گریه م گرفته باید کلی جلسه دیگه برم، توروجون عزیزتون یه راه حل بگید بجز زایلاپی، ینییه راه قویتر

اولین باره میشنوم، همه گفتن نهایتش دردش در حد یکم مور مور شدنه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جور دردی بود مگه من متوجه نشدم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اولین باره میشنوم، همه گفتن نهایتش دردش در حد یکم مور مور شدنه

ن واقعا انقددرد داره

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
مگه مثل تاتو وخالکوبی بی خسی نمیزنن

ن

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
ن واقعا انقددرد داره

آخه من کل فامیلام لیزر کردن😐

بعدش نهایتش دردشم یکی دو جلسه اولع در حد مور مور شدن بعدش اوکیه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
پماد لیدوکایین بزن قبل از رفتن

من زدم تاثیر نداشت

وقتی میری داخل پوستتم باید تمیزباشه

ولی خب تحمل میکنم جیغ نمیزنم

شاید مربوط ب جنس پوست باشه

واینکه لیزر چون خنک کننده داره یکمی دردو قابل تحمل میکنه

آخه من کل فامیلام لیزر کردن😐 بعدش نهایتش دردشم یکی دو جلسه اولع در حد مور مور شدن بعدش اوکیه

ببین بخدا خیلی فراتر از مورمور شدنه. ینی خیلی اذیت شدم. فقط دست خانوم لیزرکارو میگرفتم. یه جای دیگه شلنگی که به دستگاه وصله رو گرفتم...میکشیدم

اولین بار رفتم بیمارستان رازی، بیکینی درد چندانی نداشتم، اما برای زیر بغل ، داشتم سکته میزدم ، دردش قابل تحمل نبود برام، گفتم دیگه عمرا برم لیزر

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد