2777
2789
عنوان

افزایش وزن ناگهانی در بارداری

881 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من هر هفته یک کیلو اضاف میکنم ازمایشاتم خب بوده  الان هفته۲۸بارداریمولی این دفه دو کیلو نیم اضاف کردم .بچمم خوبه تکان میخوره دیروزم بهداشت بودم صدا قلبش خب بوده .ولی دیگه موندم غذا ب اندازه میخورم ولی در حین خوردن ضعف میکنم 

اگر ورم نداشته باشی فکر نکنم مشکلی باشه ولی حتما پزشکت رو در جریان بذار 

ما تا نابودی اسرائیل هیچ صلح و آتش بسی نداریم. لحظه لحظه زندگی مان را میجنگیم و دفاع میکنیم از پرچم ایران عزیز 🇮🇷🇮🇷🇮🇷اولین رکن آزادی این است که دیگری هم به اندازه تو آزاد است.

منم اوایل کم کردم زیاد

بعد پنج ماه وزن اضافه کردم

ماه پیش ۶ کیلو اضافه کردم خیلی زیاد بود

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر ورم نداشته باشی فکر نکنم مشکلی باشه ولی حتما پزشکت رو در جریان بذار 

ورم ک ندارم .قبلا دکترم میگفت عیب نداره .بهداشت گیر زیاد میده .از طرفیم شوهرم اذیت میکنه میگه نمخواد بری بهداشت الکیه