2777
2789

رفتم متخصص  تغذیه یه رژیم برام نوشت هر ۱۴ روز ۳ کیلو کم میکنم تاااازه کلی غذا داره  گفتم شاید به کارتون  بیاد اگه وزنتون ۸۰ الی ۸۵ رژیمم  بهش بدم تا لاغر بشید بس خودم عذاب  میکشم  از چاقی  گفتم شاید کمکی  بشه به بقیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام باشه فقط این رژیم  عمه منه  من وزنم  بالاتر بود  اما ازش گرفتم دیدم خیلی لاغر شده گفتم برا کسایی  که وزن ۸۰ تا ۸۵ هستن عالیه  آخه خیلیی  غذا داره 

عزیزم رژیمی که پزشک به شما داده باتوجه به طبع ، قد، وزن، سن ،شرایط جسمی ،میزان قند وکم خونی وفشار خون و....هست 

بدن شما با بدن دیگران متفاوته ،نمیشه که یه نسخه رو برا همه پیچید ،ممکنه یکی با این رژیم مشکل براش به وجود بیاد بعد ناراحتیش برا شما باشه ،انشالله موفق باشی 

عزیزم رژیمی که پزشک به شما داده باتوجه به طبع ، قد، وزن، سن ،شرایط جسمی ،میزان قند وکم خونی وفشار خو ...

خب اگه کسی بیماری خاصی نداره میتونه  بگیره  رژیم با توجه به وزن میدن  کاری به قد ندارن