2777
2789

سلام خانوما من با جاریم چندساله قهرم و ندیدمش و باهاش حرف نمی زنم روز جمعه مهمونی داره  و ب من پیام داده و گفته فلان روز بیا خونمون منو در حدی ندونسته ک باهام تماس بگیره چون باهاش قهرم میتونست زنگ بزنه  هم رفع کدورت شه هم جوری باشه ک بالاخره بعد از چند ساله بشه برم خونش

نظرتون چیه؟ 

جای من بودید چیکار میکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا با کسی کات نمیکنم کات کنم دیگه واسه همیشه اس کم پیش میاد دوباره ارتباط بگیرم  جاریتون ب ...

مقصر این قهر جاریم بود من به خاطر مادرشوهرم و مدر شوهرم ب احترام اونا ب مادرشوهرم گفتم بهش بگو باهام تماس بگیره دعوتم کنه خونش تا کدورت تمام شه

اول ک ب مادر شوهرم گفته بود بهم بگه منم .گفتم بگو ب خودم بگه 

الانم ک پیام داده 

چی بگم ب نظرت ب مادر شوهرم؟ 

ی چیزی رو بهانه کن بگو حالم خوش نیست یا اونروز جایی ام ان شالله دفعه بعد  ولی حالا که خودت گفت ...

مجبور بودن ک عاره والا زوریه ولی من ب شوهرم گفتم اگه تماس گرفت منو قابل دونست میرم  ولی اون حتی دوست نداشته با من حرف بزنه چطور من برم خونش ؟ 

ی چیزی رو بهانه کن بگو حالم خوش نیست یا اونروز جایی ام ان شالله دفعه بعد  ولی حالا که خودت گفت ...

ب نظرت بهش پیام بدم بگم باهام تماس بگیر مغزم واقعا هنگ کرده 😆

نه تا وقتی کدورتا کامل از بین نرفته و اون آدم به اشتباهش پی نبرده و عذرخواهی نکنه و بدونم دیگه اون ر ...

خب من چی کنم الان نمیتونمم بی توجه باشم نسبت ب پیامش

بهش پیام بدم بگم باهام تماس بگیر