2777
2789
من ساعت دو نیم شب رفتم بیمارستان و خداروصدهزاربارشکر ساعت پنج و بیست دقیقه صبح زایمان کردم و بعد دیدنه بچم روسینم و پاک کردنش بردنش ان آی سیو . چون وسط سی و هفت هفتگی زایمان کردم بعد هر چی منتظر شدم نیووردنش و منو اووردن بخش بعد اومدن گفتن بیا بچتو ببین رفتم گفتن فامیلت چیه گفتم همتی بعد بردنم پیش بچه که صدتا لوله و دستگاه بهش وصل بود گفتم مگه چشه شما گفتین که فقط ناله میکنه گفتن نه یه عفونتی داشته تو سرش که به نخاعش زده و آب از کمرش گرفتیم جوابش خوشایند نبوده . منو میگی اینقد گریه کردم که مردم یک ساعتی بالاسرش مینالیدم و امام حسین رو صدا میزدم گفتم یا امام حسین من موقع دردام صدات زدم و ازت معجزه خواستم و دهانه رحمم یهو از چهارسانت سر یک ساعت فول شد که تموم ماماها انگشت به دهن موندن حالا هم بچمو از خودت میخوام و از خدای مهربون . بعد چند دقیقه پرستار اومد و گفت ببخشین فامیل شوهرتون چیه گفتم قائمی بعد گفت شرمنده خانم ما اشتباهی اووردیمت این بچه فامیل باباش همتی هس . هیچی خلاصه بردنم سر بچه خودم دیدم لباسایی که خودم خریدم تنشه و اصلا مث اون بچه لخت نیس و هیچی بهش وصل نیست و زیر یه جعبه کوچیک شیشه ای که فقط سرش داخل بود گذاشته بودنش و ماشالله از بقیه بچه ها بزرگتر بود چون با اینکه تقریبا سه هفته کم داشت سه کیلو و صد بود . و من الکی اینقد برای بچه مردم اشک ریختم و ناله کردم . حالا ناراحت نیستم که برای اون کوچولوی نازنین گریه کردم انشالله خوب بشه . ولی قبول دارین این یه تکان شدید روحی بود برای منی که فقط چند ساعته زایمان کردم ؟
آنجا که عشق فرمان میدهد محال سر تسلیم فرود می آورد ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بمیرم برات چقد ترسیدی
شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
اخی.الهی...عزیزم خداراشکر ک بچه شما سالم بوده..واسه اون بچع ناراحت شدم.. بی دقتی پرسنل هم واقعا بد بوده اگه شما ظرفیتت کم بود و بلایی سرت میومد خدای نکرده چیکار میکردن
صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
وای خدا اشکم دراومد گفتم الان یه بچه دیگه مثل بچه زری بلا و یه مادر دلشکسته مثل زری بلا هست
ان شاالله اون نوزاد هم به حق امام حسین شفاپیداکنه
ان شاالله نی نی شماهم مشکلی نداره و زودمیاد پیشتون خداروشکر زایمان راحتی داشتی
کادر بیمارستان همیشه باید یه اشتباهی انجام بدن
خداااااایا شکرت امام رضا ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی من صدای قلب دخترخوشکلم شنیدم ان شاالله سالم و صالح بیاد بغلم......... ان شاالله خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح بده . اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ..اللهم عجل لولیک الفرج...التماس دعا
خداروشکر که بچت حالش خوبه،انشاالله که خدا اون نی نی رو هم شفا بده خیییییلی متاثر شدم،انشاالله هیچ مادری نوزادش رو تو اون وضعیت نبینه الهی امین
زندگی سرشار از زیبایی هاست،متوجهش باشید،باران راببویید،نسیم راحس کنید،به بهترین نحوی که میتونید از زندگی لذت ببرید مثبت اندیش باشد🌸🌸🌸 خدایا شکرت 🙌 🙌 🙌
گریه ام گرفت گلم الانم دارم گریه میکنم خوش به حالت که امام حسین انقدر دوست داره تورو خدا واسه اون بچه هم دعا کن زود خوب بشه
خدایا هر جایی برای نوشتن باشه مینویسم شکرت چون از شکرگذاری تو معجزه ها دیدم
عزیزم اول تبریک میگم ورود فرشته کوچولوتو امیدوارم از دعای تو اون نی نی کوچولو هم شفا پیدا کنه خیلی خاطره سختیه تحملش برای،شنونده هم سخته چه برسه به مادر
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید