2777
2789
عنوان

فوبیای رفتن برق

176 بازدید | 20 پست

من وقتی برق میره مخصوصا شبا حالم بد میشه در عرض دوثانیه دلم میخواد فرار کمم از خونه احساس میکنم دارم میمیرم یه حس عجیبی دارم توی بدم قلبم تند میزنه کسی خدایی نکرده مثل من هست ؟

عزیزم از تاریکی میترسی؟

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گلم شبا هم تا صبح لامپ کوچیک روشنه اتاقم

من خودمم اینطوری بودم سعی کن باهاش کنار بیایی از تایم های کوتاه شروع کن سعی کن‌تو تاریکی بمونی از یک دقیقه حتی

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
من خودمم اینطوری بودم سعی کن باهاش کنار بیایی از تایم های کوتاه شروع کن سعی کن‌تو تاریکی بمونی از یک ...

جدی میگی .خداروشکر .آخه من نفسم اول از همه بند میاد .اصن انگار جن زده شدم 

بله عزیزم .آبروم خونه ابجیم رفت انقدر حالم بد شد فقط لباسامو برداشتم از خونه برم بیرون همه مسخرم کرد ...

😂سایه بازی کن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
جدی میگی .خداروشکر .آخه من نفسم اول از همه بند میاد .اصن انگار جن زده شدم 

نههه عزیزم فوبیا است میتونی حلش کنی راهکاری که بهت گفتم رو‌امتحان کن 

نههه عزیزم فوبیا است میتونی حلش کنی راهکاری که بهت گفتم رو‌امتحان کن 

چشم سعی میکنم .من تمام بچگیمو توی خانه بزرگ زندگی کردم اصلا نترسیدم هیچوقت .الان این دومین باره اینجوری میشم خدا کنه خوب شم .قبلا اصلا اینجوری نبودم .میدونی خودم برقارو خاموش کنم نمیترسمااااااا .ولی وقتی شب یهو برق همه جا قطع میشه خوف میکنم .بعد همش با خودم توی اون لحطه میگم ترس نداره ا  چی میترسی .انگار یکی توی سرم میگه پاشو باید بری یه جا ک روشن باشه نفسم تیکه تیکه میشه .سر گبجه تهوع .استرس و اضطراب یکی هم توی کلم حرف میزنه همش

چشم سعی میکنم .من تمام بچگیمو توی خانه بزرگ زندگی کردم اصلا نترسیدم هیچوقت .الان این دومین باره اینج ...

دقیقا حمله فوبی هست