2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست
دقیقا از همین قضاوت ترسیدم نظرمو نگفتم چون خدای جای حق نشسته یهو دیدی شوهر خودم معتاد شد به بچه خودش ...

دقیقااا

برام پیش اومده!هررررکیو قضاوت کردم!یا کارشو منع کردم ..دقیقا تو موقعیت اون قرار گرفتم

خدا از برادرش نگذره

اسم کارشم گذاشته غیرت!اگه غیرت داشت دست خواهرشو میگرفت میبرد پیش خودش

حتی طلاقشم از شوهرش میگرفت

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خانمها هم حرفای زشت میزنن  یا خانم نبودن یا خانم مریض و عقده ای تشریف داشتن  من هم چ ...

بله، یکیشون گفت ک همجنس گراست😐

یکیشون داشت از زندگیش درددل میکرد یهو گیر داد روابط زناشوییتو برام تعریف کن😐

از اینجور موارد

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

عزیزم منم خوزستانم یه بار خیلی سال پیش عموم گفت که همسایه عربمون دختره با یه پسر دوست شده بود بعد داداشاش فهمیدن با موهاش بستنش به موتور اینقد دورش دادن تا دختره تموم کرد ماهم خودمون خیلی تو این مسائل غیرت دارن مردامون ۲۲سال پیش یه فامیل خیلی دورمون با کسی که میخواست خانوادش مخالف بودن فرار کرد دختره رو گرفتن بهش سم دادن کشتنش گفتن باید لکه ننگش پاک بشه با مردنش

سلام عزیزم من خودم پدر بزرگم شیخ طایفمونه ولی گفتی فیحا  که طلاق میگیره و پدرش میره از دادگاه سکه میگیره ولی ما عربها مهریه سکه نمیزاریم

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
سلام عزیزم من خودم پدر بزرگم شیخ طایفمونه ولی گفتی فیحا  که طلاق میگیره و پدرش میره از دادگاه س ...

سلام جانم اینجا همه سکه میزارن یعنی اکثرا سکه مهریشونه توی منطقه خودمون

دقیقا برای همین که فوت کرده هیچ قضاوتی نکردن

چرا بعضیا گفتن اصلا ساده نبود و هرز میپریدو ...

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
سلام جانم اینجا همه سکه میزارن یعنی اکثرا سکه مهریشونه توی منطقه خودمون

کدوم منطقه؟؟  میشه بگین 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
چرا بعضیا گفتن اصلا ساده نبود و هرز میپریدو ...

ببین خیلی گردا هرز میپرن آیا خفه میشن یا با موتور دور شهر از مو تابش میدن با داس میکشنش یا تو دستشویی میندازنش آتیشش میزنن یا با روسزی خفه میکنن هر کاری کرده باشه ما خدا نیستیم ضمنا با از حق خودمون دفاع نکنیم این مردا که از مرد سالاری دارن لذت میبرن بیان دفاع کنن.اکثر زن ها خودشون دشمن خودشونن الان شوهرم اسنپ هست برام ببینی چقدر تعریف میکنه از هرزگی و نخ دادناشون حتی محل زندگیشون نزدیک به خودمون اینجور زن ها خب نمیدونن طرف متاهله و بچه داره.ولی مردااااا به اندازه یک زن در حق هم جنسشون ظلم نمیکنن به نظرم با اینکه جامعه ما مرد سالاره ولی شعور مردهای جهان سومی خیلی خیلی بالاتره 

شوهرم تعریف میکنه به خدا طرف شاغله خود دختره هم سن منه و مجرده میگه چنان هر دفعه چون مسیر محل کارش یکیه میگه هر دفعه با یک ترفندی میخواد نزدیک بشه هر کاری میکنه نگاهش نمیکنم میگه همش میشینه ازم تعریف میکنه منم سکوت میکنم اینقدر برام میکه از این چیز ها.مثلا میگه طرف بهش میکفته وای خدارو شکر شما قبول کردین اسنپ رو خدا رو شکر یا میگه خسته نباشید ذوق زده میشه یا ازش میشینه تعریف میکنه حتی میگه ازتون اینقدر خوشم میاد یا میگه خدا قوت واقعا شغل سختیه میگم نه راحتم مسیر کارمه خواهش میکنم طوری که شوهرم از در میاد بیرون میاد میزنه به شیشه که سوار شه برسونتش محل کارش🤣🤣🤣🤣🤣ولی بازم دلیل نمیشه اگه اتفاقی بیوفته گند بزنه بیان بکشنش خفه کنن یا یواشکی خاکش کنن .

اهان یکی کفت جریان استاد دانشگاهم بگم یک دختر سیزده ساله عاشق پسر خیلی خیلی مذهبی میشه که بسیجی اتفاقا مسجد محل بوده هم دختره هم پسره خیلی آبرو دار بودن و فقط دختره با این بوده میگفت که اومد پیشم که وکالت کنم گفت باردارم با تعجب نگاهش کردم خیلی هم خوشکل بود میگفت چادرش زد بالا دیگه فکر کنم پا به ماه بود فرار کرده بود خونه خاله  اونجا منتظر زایمانش بود میگفت فقط میخوام اسمش به عنوان پدر تو شناسنامه بچم باشه هیچی نمیخوام حتی تعهد میدم ولی گفت چون پسره به هیچ عنوان حاضر به دادن آزمایش ژنتیک نمیشه نمیشه مجبورش کرد وکیله گفت بهش گفتم دخترم من میتونم بزرگترین شرکت های ایران به زانو در بیارم ولی اینو نمیتونم چون تا خودش نخواد نمیشه ژنتیک بدی و ثابت کنی که پدر بچته خیلی هم دلم براش سوخت ولی هیچی نتونستم بکنم میگفت من حتی یکی از دانشجوهام فقیر بود یک نفر گردن گلفتی رو زدم زمین حق گرفتم.اینقدر وکیل مطرحی بود که  پرونده های  میپذیرفت اونم زمان قدیم میگفت پرونده زیر پونصد ملیون محاله بپذیرم این حرفا برای ده سال پیشه میخوام بدونید چقدر گردن کلفت بود شاید الان قانون تغییر کرده نمیدونم ولی استادمون اینو گفت