2777
2789
عنوان

خانوما بیاید منو نجات بدید بدبخت شدم‌بگیدچیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1582 بازدید | 90 پست
خدایا من فکر میکردم ادم دیگه شوهر کنه هیچوقت کتک کاری وجود نداره خدایا کمک کن

ازاین فکرا نکن عزیزم مگه اینکه یک شوهر خوب نصیبت بشه

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تماس با ۱۱۰ و اورژانس...

همکار پدرم با خانمش این کار کرد.در قفل کرد.خونه آتیش گرفت .زن بیچاره زنگ زد آتیش نشانی بماند چطور آتیش نشانی نجاتش داد و بعد هم به ۱۱۰ خودشون زنگ زدن.دیگه محل کار برای شوهرش آبرو نموند.البته جدا شدن بعدها.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید

خودت از شرایطی که داری راضی هستی وگرنه همین الان زنگ بزن 110و ازش شکایت کن و جدا شو ،،یعنی اینقدر بدبختی واس یه لقمه نون این حقارت رو میکشی ،من یه پست گذاشتم که زن رو نمیزنند حتی با گل این پست باید میومد تو پر بازدیدترین ها ،چرا نیومد چون خودمان قبول کردیم حقییر باشیم ،کاتون خوابی بهتر از این زندگی هست

خدایا من فکر میکردم ادم دیگه شوهر کنه هیچوقت کتک کاری وجود نداره خدایا کمک کن

باور کن اینا رو میخونم غم مجردی یادم می‌ره.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
منو میبرد زیر آب یخ تو حموم میزد نصف شب میومد خونه یواشکی منو میترسوند بادستش میکوبید سرم بالش میذاش ...

خدا لعنتش کنه روانی رو جدا شدی الان

میدونم تاوان پس میده مس بدبختا اولین‌ادمی ک باهاش دوست شدم‌این بود باهاش ازدواج‌کردم هس گفتم‌تنها بچ ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭ازاین بچه نداشته باشی خیلی بهتره خودتو نجات بده الان که بدنت زخمه زنگ بزن 110 برو پزشک قانونی 

خیلی ناراحت شدم عزیزم.....انشاالله که تاوانشوبده ولی زمانی که دیرنشده باشه.....انشاالله به حق حضرت عباس گرمی وعشق به زندگیت بتابه....وبه حق علی اصغردامنت بازم سبزبشه...وخداشوهرتوهدایت کنه.....ولی سعی کن چندساعت نخوابی...چون سرت ضرب دیده.....

بله حرف 15سال پیشه 11ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم قربونت

عزیزم خداروشکر که راحت شدی ازشرش

وخوشحالم که زندگی خوبی داری

خدا حفظ کنه بچه هاتو گلم