2777
2789
عنوان

من واقعا نمیتونم مادرمو تحمل کنم ...

1210 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من ی مشکلی با مادرم دارم و اونم اینکه سر هر چیزی با من بحث میکنه و دیگه خستم کرده یعنی من نمیتونم دو کلام باهاش حرف بزنم سریع دادو بیدادو دعوا

اگر من بحث کنم‌با خواهر کوچیکترم ب طرز خیلی ضایعی طرفداری اونو میگیره و اینا روح منو زجر میده 

حتی همیشه تو بحثا بهم‌ میگه تو ذاتت خرابه تو قلبت سیاه تو ادم کثیفی هستی و اینا خیلی تاثیر روی روان من گذاشته

سر هرچیزی میگه تو بد ذاتی اینو ن تنها من همه اطرافیان میدونن تو چقد قلبت کثیفه و بهم میگن ک چرا دخترت این شکلیه

و واقعا این باورو تو ذهنم ایجاد کرده ک من ادم بدیم و همییییشه وقتی یکار خوب میکنم یا دیگران بهم میگن چقد مهربونی پیش خودم میگم اینا روی واقعی منو ندیدن من خیلی ادم بد جنسیم در صورتی ک واقعا من در حق هیچکککس بدی نمیکنم و ادم بدی نیستم

و تا سر حد مرگ منو عصبی میکنه در حدی ک وقتی یاد کاراش میوفتم حتی اگر ماه ها گذشته باشه وجودم پره کینه و نفرت میشه و تا ی چیزیو نشکونم یا ی بلایی سر خودم نیارم اروم‌نمیشم

یا باید ی لباسو پاره کنم تا اروم‌ شم یا باید ی کتابی چیزیو برگ برگ کنم ...

بنظرتون من چیکار کنم؟

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم

کسی که از خودش مطمئنه،  به حرف این و اون اهمیت نمیده چون به خودش باور داره

تو همونی هستی که فکر و قلبت میگه

بقیه حرف ها پوچه و قصد شیطانی داره

https://www.aparat.com/v/YhwaA🌟🌟 کانال آموزش انگلیسی در آپارات🌟🌟
وقتی میدونی حرف بزنی بحث میشه، چرا حرف میزنی، حرف نزن، پیاده روی حالت رو خوب میکنه

کی اخه میتونه این همه چیزو تو خودش نگه داره؟واقعا نمیتونم تحمل کنم همه حرفاش زورن هیچکسم نمیتونه تحمل کنه ن تنها من

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

کاملا درکت میکنم . سعی کن بری سرکار یه کار پیدا کن برای خودت . توی خونه نمون .فقط همین کارو میشه بکن ...

من ۱۹ سالمه سنی ندارم ک بخوام از خونه برم بیرون 💔

دارم درس میخونم ک برم دانشگاه و ۷.۸ سال نیام شهرمون

مادر من لنگه مادر توئه حالا از کار افتاده شده فقط از رو دلسوزی بهش میرسم از ته دل نیست من بچه ای بودم با وجود داشتن مادر بی مادر بزرگ شدم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

کی اخه میتونه این همه چیزو تو خودش نگه داره؟واقعا نمیتونم تحمل کنم همه حرفاش زورن هیچکسم نمیتونه تحم ...

عزیزم ببین مجردی همینه، یا باید مستقل بشی،. یا ازدواج کنی، یا اینقدر غرق کار و درس بشی که وقت نکنی با کسی صحبت کنی

من مجردی هر روز بیرون بودم، جمعه ها هم کوه

خونه ی گدری بعد یه سنی فقط به درد مهمونی رفتن میخوره

البته که حق با توعه،،باید مدارا کنی و بگی تو دلت مادرت دچار ضعف روحیه و خودتو قوی نشون بدی

بخدا میفهمم درست اینه ولی واقعا سخته ...

اخه چقد تحمل کنم؟چقد بریزم تو خودم ؟

چقد ب خودم اسیب بزنم ک حرص توی دلمو خالی کنم؟

من سه تا از انگشتای دستم از جا رفتن اینقد کوبیدم تو درو دیوار تا حرصمو خالی کنم

عزیزم😔 چقد سخته برات ببین مادرا رو زبون درازی خیلی حساسن.شاید توام آتیش پاره و زبون دراز باشی گل ...

اره واقعا نخوام‌حق ب جانب باشم خیلییی زبون درازم ولی واقعا تا مامانم حرفی نزنه من چیزی نمیگم خودش باعث میشه من زبون درازی کنم

مادر من لنگه مادر توئه حالا از کار افتاده شده فقط از رو دلسوزی بهش میرسم از ته دل نیست من بچه ای بود ...

عزیزم💔دقیقا درکت میکنم

خیلی دردناکه

عزیزم فکرکنم ازدواجم کتی بامشکل مواجه بشی ومادرت ولت نکنه بیاتاپیکم ببین منم همین مشکلو دارم فاتحم خ ...

اره تایپکتو خوندم💔