2777
2789

مانتو بلند مشکی جلو باز با شال مشکی کتونی مشکی 

فقط شلوارم جین  یخی

به نظرتون بده باید مشکی بپوشم؟   چند تا مراسم میخوام بریم هیئت تو روستامون 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

نه

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لی پررنگ باشه بهتره 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

یک اینکه خواهش میکنم اگه تا اونموقع واکسن نزدن همه این مراسمات رو نرید، نگید همه میرن، خب شما از خودتون شروع کنید انشالله بقیه هم نمیرن

دو اینکه بله فکر میکنم یخی مناسب نباشه

😐😐میخای ثواب کنی دیگه خرابش نکن

اول از همه از خدا میخام که آرزوم برآورده کنه 😔😔😌دوم اینکه هی بمن نگین غل املایی داری😑😑خودم عشقم میکشه .از کتابی نوشتن خوشم نمیاد😂😂😂
تو هر تیکه از امضات ی بار تو دلم گفتم سلام  حالا تو چند بار بهم تهمت زدی که جواب سلامتو ندادم& ...

آخه تو چقد باهوشی لنتی😂😂

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود