سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خودتی که تردید داری واس انتخاب کردن یا نکردن طرف مقابلت، بنظرم ازدواج نکن چون اونقدی دوسش نداری ...
خب هنوز ب مرحله اشنایی نرسیدیم که بخوام شناختی از طرف مقابل داشته باشم که بهش علاقه پیدا کنم چون فقط یکی معرفی کرده همین
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
خب بنظرم در حد آشنا شدن بد نیس شاید انقد کامل باشه که این موردش کمرنگ بشه تو نظرت
دقیقا نظر خودمم همینه
هردوشون بده من ب کارای مجردی شوهرم فک میکنم مغزم سوت میکشه
درسته اما بین بد و بدتره!!!
میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️