2777
2789
عنوان

چرا حس میکنم یه چیز گرد تو گلومه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 21 پست
خب شاید واقعا هست؟روغن سیاه دونه یا بادوم تلخ قبل خواب یک قطره تو بینیتون بچکونید

خب چیه ینی 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
عزیزم ان شاالله که چیزی نیست ولی من وقتی کرونا گرفتم اولش اینجوری شدم🙄 البته شاید دلایل دیگم داره

💝

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دهت باز کن ببین گلوت قرمز شده والتهاب دارع من خیلی اینجوری میشم 

نه عزیزم سالمه درد ندارم اصلا 

اسید معدم نیس چون وقتی زیاد میشه معدم میسوزه الان نمیسوزه اصلا گره های لنفاوی زیر فکمم سالمه حالا دا ...

باید سونوگرافی از گردن انجام بدی اگه مطمئنی اسید معدت نیس.

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤