2777
2789
عنوان

قبولی ارشد و متاهلی

416 بازدید | 27 پست

بچه ها چند وقت دیگه آزمونه

و من حدسم اینه که قبول بشم به امیدخدا

اما مشکلم اینه که متاهل هستم و رشته من رو شهرمون نداره البته بجز آزاد و اینا

خیلی دوست دارم یه دانشگاه خوب درس بخونم ولی شش هفت ساعت فاصله داره با شهرما

تورو خدا اگه تجربه ای دارین بگین

میشه هر هفته رفت و آمد کرد؟؟

کلاسا معمولا تو روزای پشت سر هم هستن؟

کسی بوده اینجوری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نزدیک زندگی بهم ریخته متاهلی بعد قبولی ارشد شهر دیگه زیاد دیدم

یه روز دو روز نیست

حداقل دو سال هست و شهر دیگه بری باید بری خوابگاه و زندگیت بهم می ریزه

سه ترم اول، دانشگاههای خوب حداقل دو روز در هفته کلاس هست

اون روزایی که کلاس داری برو خوابگاه،بقیشو میای شهر خودت

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

گلم من با دوتا بچه ارشو خوندم

کلاسا دو روز در هفته س... ولی ممکنه پشت سر هم نباشه...

بچه تو می تونی با خودت ببری خوابگاه دانشگاه... دانشگاه ما مهد هم داشت...میشد بچه تو بذاری

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
گلم من با دوتا بچه ارشو خوندم کلاسا دو روز در هفته س... ولی ممکنه پشت سر هم نباشه... بچه تو می تون ...

با بچه چجوری خوندین؟آفرین

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
گلم من با دوتا بچه ارشو خوندم کلاسا دو روز در هفته س... ولی ممکنه پشت سر هم نباشه... بچه تو می تون ...

عزیزم رشتتو میگی؟

معمولا روزی چندساعت درس میخوندی؟درنهایت اگر دوسداشتی رتبت و رشته قبولیتم بگو بلکه امیدواربشیم ی کم،من حس میکنم قبولیش خیلی سخته و همش باید درصدهای بالای ۶۰بگیری

من خوندم .دانشگاهم تهران قبول شدم. سرکارم میرم ولی خیلی خیلی خیلی سخته

عزیزم رشتتو میگی؟

معمولا روزی چندساعت درس میخوندی؟درنهایت اگر دوسداشتی رتبت و رشته قبولیتم بگو بلکه امیدواربشیم ی کم،من حس میکنم قبولیش خیلی سخته و همش باید درصدهای بالای ۶۰بگیری

عزیزم رشتتو میگی؟ معمولا روزی چندساعت درس میخوندی؟درنهایت اگر دوسداشتی رتبت و رشته قبولیتم بگو بلکه ...

مهندسی عمران

پنج ماه روزی ۵.۶ ساعت کافی بود

رتبم ۶۰۰ از ۴۰۰۰۰هزار تا شرکت کنند رشته عمران

خط و سازه علم و صنعت فبول شدم

بسته به رشته تون ربط داره درصدها 

تو هیوا بزنید رشته تون و درصد هاشو ببینید