2777
2789
عنوان

اورژانسی

112 بازدید | 20 پست

یک روز بعد اخرین پریودم قرص اورژانسی خوردم و ۷روز بعد پریود شدم،الان تایم موعد پریودمه و چندروز عقب انداختمو هنوز نشدم،احتمال بارداری هست؟ چیکار کنم پریود شم ؟یا اینکه موعدم تغییر کرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم  ۱۴ روز بعد پریودم خوردم یک هفته بعد پریود شدم ۴ روز طول کشید دوباره یک هفته بعد شدم  الان از موعودم گذشته میترسم باردار باشم

♥️پسرم خداروشکر که دارمت💜

سلام منم روز ۸ پری خوردم ۳روز بعدش دباره خونریزی داشتم ولی الان ۳روز از موعد اصلیم گذشته خبری نیست ...

شما پری شدین منم دوروز از موعود گذشته

منم ۳ روز گذشته خبری نیست :(

من ۲۸ اسفند زایمان کردم دوماه بعد زایمانم ۳۰ ام پریود شدم ۱۴ روز بعد  رابطه داشتم مجبور شدم قرص اورژانسی بخورم  یک هفته بعد قرص پریود شدم  یک هفته بعد دوباره شدم  ۳ ام بود الان کدوم تا یخ موعود پریودمه من گیج شدم 

من ۲۸ اسفند زایمان کردم دوماه بعد زایمانم ۳۰ ام پریود شدم ۱۴ روز بعد  رابطه داشتم مجبور شدم قرص ...

وای مال شما یکم سخت شد ولی شما ۲بار خونریزی داشتین قطعا باردارنیسین

اون خونریزی بلافاصله بعد از قرص مال عوارض قرصه

فک میکنم دفعه دومیه میشده پریودی اصلیتون

اما خب قرص کلا میریزه بهم اصلا نمیشه دقیق گف 

وای مال شما یکم سخت شد ولی شما ۲بار خونریزی داشتین قطعا باردارنیسین اون خونریزی بلافاصله بعد از قرص ...

پس همون ۳ میشه موعود پریودم 

منم ۳ روز گذشته خبری نیست :(

من ک ۶روز گذشته پریود نشدم:( 

منتظرم با تاریخ پریود بعد قرص خوردنم،بعضیا گفتن تاریخ پریود عوض شده،تا ۶روز دیگه باید پریود شم 

مگه نمیگن بعد اورژانسی پریود شی حاملگی صفر میشه؟