2777
2789

دیپ وب دارک وب رو می بینم موهام سیخ میشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بعد از اقدس اولویه من اون ادم سابق نشدم🤮🤮🤮🤮🤮

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

یک تاپیکی تو نی نی سایت دیدم همین چند روز پیش فکر کنم یک سریال خارجی با یک سریال ترکی رو از اول با دقت نگاه کرد بود بعد یک داستانی مخلوطی از این دو سریال رو نوشته بود عنوانش هم بود داستان واقعی زندگیم🤣 یعنی ته خالی بندی حالا اینا به کنار فقط اون کاربرهایی که باور کرده بودن معرکه بود یعنی تابلو بود خالی بندی هستش یعنی تا چند روز غش کرده بودم از خنده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
یک تاپیکی تو نی نی سایت دیدم همین چند روز پیش فکر کنم یک سریال خارجی با یک سریال ترکی رو از اول با د ...

😂 اصلا بعد تاپیکای فروش مواد و قتل و خودکشی این تاپیکان یجوری تو زندگیشون بدبختیه که انگار انتقام یه چیزی رو دارن میدن

😂 اصلا بعد تاپیکای فروش مواد و قتل و خودکشی این تاپیکان یجوری تو زندگیشون بدبختیه که انگار انتقام ی ...

آخ گفتی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍